Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hisztis Barbie baba. Mit tegyek?
Együtt vagyok a NŐ-vel.Jó test, baba arc, házias...stb-az átlag "álomnő".Na most ez szép és jó, a bökkenő ez: iszonyat hisztis:S A hiszti oka: munkanélküli szülők, az apja veri az anyját, a kamasz öccse rossz társaságba került... ha otthon van valami vita, akkor rajtam tölti ki a dühét. Nagyon szeretem, de nem tudom hogy akarok-e ilyen nővel komoly kapcsolatot...1 napig minden tökéletes, aztán 3 nap hiszti és veszekedés.Hagyjam el, vagy próbáljak segíteni rajta? Tudok egyátalán segíteni??!!
21/F
harcias, egyszer kapott tőlem, és vissza ütött, csak nem állok le vele verekedni:S
vagy ez lenne a megoldás?:O
ha szereted ne hagyd el,mikor látod hogy rossz kedve van inkább meg se szólalj,vagy csak öleld,csókold meg. (: biztos jól esne neki,nyugtatgasd,hogy ne legyen ideges és h mennyire szereted.
Ha elkezd belédkötni ne folytasd tovább mert abból vannak a viták.Hagyd rá és inkább szeretgesd.
16:01 vagyok,megérdemelted,hogy visszaütött,a legtuskóbb dolog,ha egy férfi megüt egy nőt,hiszen a férfi,köztudottan nagyobb erejű stb.
Ne üsd meg!Nem szabad!
nagyon megbántam hogy megütöttem, széggyelem is magam, látom magam előtt a kipirult arcát, könnyeit...stb...de annyira hisztis volt, hogy haragomban nem tuttam mit tegyek.
Hogy SEGÍTSEK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!