Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyton egyértelmű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyton egyértelmű dolgokat magyaráz meg kér tőlem. Hogy "szoktassam le" róla?

Figyelt kérdés

Pl: minden este fogat mosok, erre figyelmeztet hogy menjek fogat mosni. Vagy megyek a boltba, és szól hogy rakjam el a pénztárcámat. Aztán szól hogy kössem be magam a kocsiban.

Tehát ilyen evidens dolgokat magyaráz mostanában, amiket magamtól is tudok, de kezd idegesíteni.

Hogyan adjam tudtára szépen, bántás nélkül hogy jó lenne ezt abbahagynia, és ne nézzen madárnak?! F

2021. márc. 9. 09:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egy Anyánál ez más téma mert ő mindig a saját gyerekét látja benned, próbál segíteni neked még ha nincs is rá szükséged. Egy párnál viszont ez zavaróbb lehet.
2021. márc. 9. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Van gyereke? Mennyi idős?

Engem is irritálna. En be is szolnék folyamat vmi ironiával.

2021. márc. 9. 14:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Nincs, 29 éves.
2021. márc. 9. 14:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Anno nekem exemmel volt ilyen problémám. Én megmondtam neki, hogy ezt hagyja abba, akármennyire nem rosszból mondja, mert egy buta kisgyereknek érzem magam ezektől a megjegyzésektől, mert így jönnek le. Ha törődik veled, akkor fog ezen változtatni.
2021. márc. 20. 00:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Honnan ered a "nem rosszból" kifejezés? Ez területi-nyelvjárási, vagy értelmi színvonalbeli specialitás?
2021. márc. 22. 08:28
 16/16 anonim ***** válasza:
15: szleng.
2021. márc. 22. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!