Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, ha nincs szex nem szeret?
Sajnos már korábban is volt ilyen gondom, hogy ha a ffi nem kezdemenyezett szexet (együttélés eseteről beszélek), akkor bennem az volt hogy biztos nem szeret....
A mostani páromnak eleve kisebb a libidója mint nekem; tudom, hogy szeret, sokat bújik, szeretget, semmi okom nem lenne aggódni. De néha jön ez a hülye gondolat, hogy azért nincs szex mert nem szeret...pedig igazából bennem sincs mindig az az erős vágy, csak valamiért ebben mérem néha a "szeretetét"...amit felfogok, hogy rossz.
Más is van igy ezzel esetleg? Hogy tudom ezt fejben helyrerakni?

Mintha csak magamat olvasnám. :) Pontosan ugyanez van, csak mi huszonévesek vagyunk.
3 éve vagyunk együtt. Közös albérletben élünk már. Heti 2x van szex, sosem volt több, max az első hónapokban, de akkor is max heti 3-4 amikor tudtunk találkozni. Sosem volt nagy libidója, nekem se.
Nem is a szexet kívánom, hanem hogy kezdeményezzen. Az érzés hiányzik, hogy kíván. Pedig tudom, hogy kíván, mert a simogatástól is feláll neki, minden nap bókol, kedveskedik, hoz meglepiket...
Volt időszak mikor borzasztó stresszes volt a melója, volt, hogy másfél hétig semmi nem volt, a körmömet rágtam, hogy mi baja lehet velem. Semmi baja nem volt amúgy.
Ő is bújós, minden nap ölelget, puszilgat, megsimogat ha elmegyünk egymás mellett, kapok virágot, dícsér, bókol. Tehát az intimitás maximálisan működik. Mégis ha pár napja már nem volt szex, stresszes leszek, hogy vajon ez így normális? Nem érzem magam kielégületlennek, sőt... Inkább egyfajta megfelelési kényszer, hogy az "átlag" szexmennyiséget muszáj megütni különben gond van. De el kéne fogadnom nekem is és neked is, hogy nem mindenki egyforma. Pont úgy, hogy vannak párok akik minden héten veszekszenek, vannak meg akik csak félévente. Ez szexre nem lehet igaz? Van aki minden nap csinálja, van aki hetente.
Szerintem neked is az van mint nekem, hogy a szex önbizalmat ad, egyfajta érzést, hogy kíván a párod tehát kívánatos vagy. A gond az, hogy ennek nem szabadna a szextől függenie, ezt magadtól is érezned kéne. Nem a párod tesz téged széppé, vonzóvá, te magad vagy ilyen. A párod pedig ember, nem szexrobot, neki is lehetnek nagyon húzós hetei, hónapjai, amikor egy ölelő társ sokkal többet jelent, mint egy pina. Ezek konkrétan az én párom szavai voltak, amikor egyszer kibuktam, hogy mi a gond velem, miért nem kíván, ezt mondta. Várja, hogy haza érjen hozzám és megsimogassam, átöleljem, ez őt feltölti, milliószor többet ér neki ez, mintha szexelnénk egyet.
Változhat még a dolog, simán lehet majd egy jobb időszakotok is, ahogy nekünk is. De soha ne bántsd őt ezért, ne kérd számon, mert az teljesen megmérgezi a szexuális életeteket.
Kitartást, ne agyalj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!