Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, ha nincs szex nem szeret?
Figyelt kérdés
Sajnos már korábban is volt ilyen gondom, hogy ha a ffi nem kezdemenyezett szexet (együttélés eseteről beszélek), akkor bennem az volt hogy biztos nem szeret....
A mostani páromnak eleve kisebb a libidója mint nekem; tudom, hogy szeret, sokat bújik, szeretget, semmi okom nem lenne aggódni. De néha jön ez a hülye gondolat, hogy azért nincs szex mert nem szeret...pedig igazából bennem sincs mindig az az erős vágy, csak valamiért ebben mérem néha a "szeretetét"...amit felfogok, hogy rossz.
Más is van igy ezzel esetleg? Hogy tudom ezt fejben helyrerakni?
Lehet neki elég a heti 2,neked meg nagyobb a libidód...ettől még szerethet:)
2021. márc. 8. 16:51
4/11 anonim válasza:
2. Pfuh... Van valami baja? Túlsúly? Mozgásszegény életmód? Betegségek? Heti 60 órát dolgozik?
2021. márc. 8. 16:53
5/11 anonim válasza:
A szex oxitocint termel és ez növeli az összetartozás érzést...
2021. márc. 8. 16:54
6/11 A kérdező kommentje:
Stressz, meló...az van igen. De azt mondta sose volt az a nagy étvágyú
2021. márc. 8. 17:01
7/11 anonim válasza:
Hány éves vagy ha szabad kérdezni?Ne értsd félre nem rossz akaratból kérdezem.A heti kettő egy tök átlagos szám szerintem.Fölösleges aggódnod úgy gondolom.Említetted már neki hogy te picit több intimitásra vágysz? Mond el neki hogy te miért érzed így.Vagy a választól félsz egy picit? Egy próbát megér.Ne aggódj a mennyiség miatt,inkább legyen minőségi 2 mint mennyiségiből több.Mérheted ebben is a szeretetét,sőt,de ne az együttlétek száma alapján határozd meg mennyire szeret.Lehet az is hogy kicsit ösztönöznöd kellene,hátha többször lenne kedve,ami már neked is megfelel.Persze nem mindenki egyforma,például én sem szeretek hulla fáradtan csinálni,jól esni jól esik de nem biztos hogy kielégítő mindkettőnk számára,aztán agyalhatok azon hogy vajon elég jó vagyok az ágyban.Remélem érted mire gondolok. 35f
2021. márc. 8. 17:12
8/11 A kérdező kommentje:
7#
Középkorúak vagyunk 50 fele :-)
Az intimitas megvan, ez a fura, mármint sok erintés, bújás; es még ha én éppen nem is kívánom a szexet, akkor is jól esne ha ő kezdemenyezne. Volt párszor hogy azt mondta nem megy (lehet a sör is bezavar, szokott inni), meg van egy helyzet 3 hónapja ami miatt sokat stresszel. A meló se könnyű. Tudom, hogy nekem kell ezt fejben helyrerakni, csak hogyan?
Mert azt 1000% érzem hogy nagyon szeret, mindig lesi minden kivánságom....jobbat nem is kívánhatnék!
2021. márc. 8. 17:32
9/11 anonim válasza:
Hetes vagyok.Úgy érzem nagyon tanácsot nem tudok adni arra hogyan rakd ezt fejben helyre mivel nem vagyok szexuálpszichológus,csak egy mezei melós vagyok😅.Gondolom már régóta együtt vagytok,talán valami testi problémái is vannak a párodnak ezért nem tud úgymond eleget tenni a te elvárásaidnak.A sör helyett veled kellene lazulnia.Remélem sikerül megoldani a problémát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!