Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elkerülni, hogy a laza kapcsolatban ne szeressek bele a másikba?

Amit te keresel szerintem az szeretet,gondoskodás ,mert éppen attól félsz hogy beleszeretsz a másik félbe.Ha erre van szükséged tudat alatt akkor nem fogod tudni elkerülni.De ha az alkalmi párod nem akar többet valószínű hogy csalódni fogsz,és ő is.
Persze ha neki is bejössz úgymond és ő is komoly kapcsolatot szeretne akkor még jól is elsülhet a dolog.
Lehet hogy most megköveznek de én nem szeretem az úgymond laza kapcsolatot,csak elbizonytalanít önmagamban,én tudom hogyha akarok valamit egy nőtől.Szerintem a laza kapcsolatoknak pont azért nincs jó vége mert előbb utóbb az egyik fél szerelmes lesz,de pont akkor a másik meg nem,ennek is rengeteg oka lehet.
Ha valaki szimpatikus azt tudatom vele a legelején és ez így tiszta.Ez a laza dolog nekem ezért nem megy. De nem mindenki egyforma ez csak az én véleményem. 35f
Véleményem szerint sehogy. Egy laza kapcsolatnak 3 inditéka lehet szerintem:
-Érzelem a felek közt; kisebb vagy nagyobb, de ebből a szerelem lesz az egyik félnél biztosan
-Nagyon, de nagyon müködő kémia; itt annyira jó a másikkal ,,lazulni" hogy megjelenik a féltékenység, és kötödni kezdenek egymáshoz, hogy ne készítsék el a lazuló párjukat. Ezekből a lazákból lesznek a nagyon rossz párkapcsolatok, mivel azt hiszik, hogy ez a kötödés szerelem, majd amikor a hormonok, lenyugodnak, azzal együtt vész el a varázs...
-Barátság extrákkal; úgy is nagyon jó barátok vagyunk, mért ne vezethetnénk le egymással a feszkót? De itt az egyik mindig többet érez :/ Meg miután bejönnek az extrák, a barátság nem úgy müködik, mint rég, pl. sok mindent már nem, vagy legalábbis nem úgy beszélsz meg egy extrás baráttal. Szintén ez a mélyebb, de zártabb kapcsolat tünhet szerelemnek, de ez is később kiderül, hogy nem az.
Tehát a laza kapcsolat, olyan közelséget és nyitottságot állít a két fél közzé, ami két random ember közt nincs. Ennek tüneteit pedig szerelemnek fogjuk gondolni. Persze ideig-óráig müködhet, de amint valamelyik fél többet kezd bele látni, azzonal be kell fejezni. (És ha valamelyik többet kezd érezni, nem szabad titkolnia, mert csak annál rosszabb lesz késöbb)

6#olyan jol leirtad mindezt.
Leirnád azt is hogy akkor mi a valodi szerelem ha szinte "minden"csak az illuzioja annak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!