Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 4 éve vagyok együtt, elsők voltunk egymásnak..20 éves vagyok. Vajon boldog vagyok?
Sziasztok!
Néha ugy érzem nagyon szeretem néha ugy h csak jó h van egy biztos pont az életemben...nem tudom hova tenni, nem értem mért érzek így...tegnap jó volt, ma már csak semmilyen..
A másik dolog, hogy mióta egütt vagyunk híztam majdnem 30 kg...így most 100 kg vagyok, elötte se voltam vékony...de így már eléggé zavar, de őt nem, és ez is zavar...hogy lehet h nem zavarja 30 kg?????Lehet h azért eszek, mert nem vagyok boldog??
Segítsetek lécci
persze hogy vannak barátaink, és eljárunk, végtére is egyetemisták vagyunk;)Mostanában minden rendben , nagyon szeretem őt, csak rosszul viselem ha nincs velem és akkor elbizonytalanodok:)hát a hízás meg családi vonásnak is mondható:D de próbálok már elllene tenni, mert ha őt nem is engem eléggé zavar:)főleg mert ő meg pont hogy nagyon sovány ugyh elég durván mutatunk:Dde tudom h nagyon szeret és én is őt:)
köszi mindenkinek:)
pus
kulonben tudtad ,hogy általában a soványabb férfiaknak tetszenek a kicsit testesebb nok?ne csinálj belole problémát, kezeld viccesen!az emberi értékeket nem kilókban mérik, az igazi szépség belolrol jon.nálunk a faluban is van egy 19 éves kicsit molettebb kislány, de vidám ugyes, mindenben ott van, jó szervezo, a nyáron kint volt brigádon angliában és neki is egy vékony srác udvarolt.nagyon bírom, mert nagyon talpraesett és amellett mindig divatos és ápolt.nekem a 22 éves fiam /o is foiskolás/, azért testesebb , mert szeret jókat enni.hát egészségére, majd lefogy, ha akar.azért írok ilyeneket, hogy lásd más fiatal is van kilókkal megáldva és ha családi vonás nem nagyon tehetsz ellene, fogadd el.
még nagyon fiatalok vagytok és nem biztos , hogy ezek a kapcsolatok kitartanak, de ha igazán szeretitek egymást az sem kizárt.az érzéseid attól is változhatnak, mikor mennyit tanulsz, mennyire vagy kimerulve, a kilók pedig a vizsgaidoszak idején is rád ragadhattak.az én fiam akkor annyit eszik mikor hazajon, hogy nem gyozok fozni./
:Dköszönöm, nagyon aranyos vagy:)hát mostmár télleg próbálom magam kicsit visszafogni, mert azért fiuba mégis csak mások a kilok:)Ahogy az egyik barátom anyukája mondja...egy fiúnak elég ha egy fokkal szebb az ördögtől:)Igazából az egészségem miatt akarok kicsit fogyni, mert 75 kilosan jól éreztem magam, most már nehezebben megy a lépcső stb, mert hát mégis csak 30 kilo zsírt cipelek...:Spersze sovány sose leszek, mert nem olyan az alkatom, de azért nem akarok lihegni egy kis busz után futástól, ideje tenni ellene:)
A barátommal meg remélem örökre együött maradunk, nem hiszem hogy van nála édesebb, kedvesebb fiú a világon:D
puss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!