Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Szakítottam a barátommal, mert azt gyanítottam, hogy megcsalt.
Most meg azt mondja, hogy visszakéri a pénzt amit rámköltött a kapcsolatunk alatt. Meghívott kirándulásokra, ilyesmikre költött, tényleg lehetőségeihez mérten többet.
Jogosan teszi ezt ?

Ezek aztán a férfiak, mondhatom...
Mennyi ideig voltatok egyébként együtt? Szerintem ilyet mondani max annak van képe, akit friss kapcsolatban dobnak ki és még nem voltak mély érzelmek..

"azt gyanítottam, hogy megcsalt."
Azért az édes kevés. Bizonyitani is tudod vagy csak vádaskodsz aztán pislogsz a következményeken?

Jézusom....
Teljesen mindegy h gyanítottad e vagy sem...ilyet nem teszünk :)

#7 Miért kéne bizonyíték? Ha valamiért elveszett a bizalom, akkor úgyis megette a fene az egészet. Másrészről a bizonyítékszerzéshez kutatni kéne a másik után, ami nem fér bele egy párkapcsolatba. A szakításhoz bizony bőven elég a megcsalás gyanúja.
Kérdező, maximum polgári pert indíthat ellened az exed, ha számlákkal tudja igazolni a rád fordított összeget. Amíg nincs bírósági végzés arról, mennyit kell visszafizetned, egyetlen petákot se fizess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!