Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátommal, mert azt gyanítottam, hogy megcsalt.

Most meg azt mondja, hogy visszakéri a pénzt amit rámköltött a kapcsolatunk alatt. Meghívott kirándulásokra, ilyesmikre költött, tényleg lehetőségeihez mérten többet.

Jogosan teszi ezt ?

2021. márc. 5. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem, az ilyen egyébként szerintem nagyon szánalmas.
2021. márc. 5. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Nem jogos, és aljas egy alak. Talán nem is szívből költött rád, hanem érdekből.
2021. márc. 5. 20:51
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem jogos, sőt nagyon szánalmas. Gondolom, hogy te is adtál ajándékokat a szülinapjára, karácsonyra, stb. Most akkor ő is visszaadja az árát, vagy mizu?
2021. márc. 5. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:
98%

Ezek aztán a férfiak, mondhatom...

Mennyi ideig voltatok egyébként együtt? Szerintem ilyet mondani max annak van képe, akit friss kapcsolatban dobnak ki és még nem voltak mély érzelmek..

2021. márc. 5. 21:08
 5/13 anonim ***** válasza:
98%
Ezek után ha kiderülne, hogy mégsem csalt meg, akkor is jobban jártál, hogy megszabadultál tőle. Egyébként meg nevetséges amit kér, végül is joga van hozzá, de neked is jogod van elküldeni őt a búsba.
2021. márc. 5. 21:08
 6/13 anonim ***** válasza:
98%
Nehogy visszafizess egy fillért is!
2021. márc. 5. 21:16
 7/13 anonim ***** válasza:
10%

"azt gyanítottam, hogy megcsalt."

Azért az édes kevés. Bizonyitani is tudod vagy csak vádaskodsz aztán pislogsz a következményeken?

2021. márc. 5. 21:30
 8/13 anonim ***** válasza:
98%

Jézusom....

Teljesen mindegy h gyanítottad e vagy sem...ilyet nem teszünk :)

2021. márc. 5. 21:55
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

#7 Miért kéne bizonyíték? Ha valamiért elveszett a bizalom, akkor úgyis megette a fene az egészet. Másrészről a bizonyítékszerzéshez kutatni kéne a másik után, ami nem fér bele egy párkapcsolatba. A szakításhoz bizony bőven elég a megcsalás gyanúja.

Kérdező, maximum polgári pert indíthat ellened az exed, ha számlákkal tudja igazolni a rád fordított összeget. Amíg nincs bírósági végzés arról, mennyit kell visszafizetned, egyetlen petákot se fizess.

2021. márc. 5. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:
1%
Mindketten idióták vagytok.
2021. márc. 5. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!