Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd idegesiteni a tavkapcsolat. Mit tegyek? 90km a tavolsag. Idegesit hogy nemtudok akarmikor menni a baratomhoz amikor akarok. Bar lehet ma kicsit nyugos vagyok es azert vagyok ilyen. Szulinapja is lesz.
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 13:01
11/16 A kérdező kommentje:
hmmmmmm... 1 éve tart
2021. márc. 4. 14:11
12/16 anonim válasza:
Nem értem ki megy bele szándékosan az elejétől fogva egy távkapcsolatba, aminek ráadásul a végét sem tudja, hogy mikor fognak egymáshoz közel lakni. Még azt mondom ha az egyik elmegy egyetemre és a másik 1 év múlva követi az oké, vagy ha az egyik fél évre kimegy Erasmussal külföldre az is, mert legalább tudják mikor lesz vége. De annak semmi értelme, hogy az elejétől távkapcsolatban vagytok, aztán egyszer majd lesz valami.
Ja de tudom. Vagy azok az emberek, akik nem túl kapósak, ezért jó messziről is keresniük kell, vagy pedig a nagyon falusi, kisvárosi emberek, akiknek tényleg kevés a választási lehetőségük.
13/16 anonim válasza:
Ilyen szar az, amikor se jogsid, se kocsid, vagy legalább őneki, vagy akármelyik családtagnak. De a megoldásra koncentrálva, én telekocsizni szoktam a pasim és köztem.
14/16 A kérdező kommentje:
Ezt eltalaltad nagyon falusi vagyok nincs normalis fiu :D
2021. márc. 4. 15:06
15/16 anonim válasza:
Te az a leány vagy, aki egy hajdú-bihari faluban akar lakni, a pasija meg Pesten, és ne mtudtok megegyezni...
16/16 anonim válasza:
igen, és minden héten írja ki a kérdéseit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!