Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátság->Szerelem->Barátság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság->Szerelem->Barátság, lehetséges? Veletek volt már olyan, hogy jó barátok maradtatok?

Figyelt kérdés
Én egyik barátommal jöttem össze, részben kíváncsiságból, de komoly érzelmeim nem voltak iránta, majd később egyre jobban beleszerettem, és végül szakított velem, de megbeszéltük, hogy a barátság megmaradhat. Én viszont nem tudom, hogy azt szeretném-e jobban, hogy barátok, vagy megint egy pár legyünk. Gondoltam arra, hogy írok neki arról, hogy hátsó szándék nélkül szeretnék minél közelebbi barátja maradni, de lehet, hogy eleinte nekem nem fog menni...
2010. aug. 18. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:

hát én szerintem nem. barátság-szerelem-nem keressük egymást többet annál inkább létezik:) esetleg barátság-szerelem-megint beszélgetni-újra összejönni.

23F

2010. aug. 18. 10:26
 2/8 anonim ***** válasza:
lehet nem voltál vmi jó az ágyban
2010. aug. 18. 10:30
 3/8 A kérdező kommentje:
De ő már nem szerelmes belém, és lehet, hogy én is csak azért érzek iránta valamit, mert kell valaki mellém. Ugyanakkor én barátként is jobban megszerettem őt, mint valaha...
2010. aug. 18. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha mind a ketten egyedülállóak vagytok akkor mi az akadálya annak hogy leplezd a barátságodat hamár anno ezt megbeszéltétek h szerelem nem lehet de barátság lehet és ebbe a srác is belement , akkor ha most megpróbálnátok újra csak most a barátságot átváltani mélyebb szorosabb érzelmekre ami valljuk be eddig is volt, csak nem vallottad be magadnak, akkor lehet h lesz egy hosszú szép gyönyörű kapcsolatod amiben boldog is lehetsz akár.

És ha nem megy szerintem ugyanúgy barátok fogtok maradni nem fog megszakadni kettőtök közt ez a kötelék, mert nem tudjátok kizárni egymást az életetekből.

Szóval mutasd ki bátran az érzelmeidet.

2010. aug. 18. 10:31
 5/8 Dodesz.. ***** válasza:

Velem ilyen van...Barátság->Szerelem->Barátság...Legjobb barátom! :D

15/L

2010. aug. 18. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha egy fiú és egy lány barátok (nem haverok !) és még testileg is vonzódnak egymáshoz, az már szerelem.

Szóval gondold át!

Egyébként én nem vagyok annak a híve, hogy szakítás után még lehetünk barátok, mert ha szakítottak, akkor ott már valami elromlott ( kivéve, ha rájöttetek, hogy még nem olyan szoros a kapcsolatotok, hogy szerelemnek nevezhető legyen).

Szerelem -> haverság. Az már inkább.

2010. aug. 20. 20:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Eleinte én nem voltam belé szerelmes, és inkább kíváncsiságból jöttem vele össze, nem vonzódtam annyira hozzá, talán még ez előjöhet, csak nehogy félreértse ha közeledek felé, mert úgy láthatta, hogy megviselt a szakítás, és ismer már, hogy nem adom fel, de itt mégis...
2010. aug. 20. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Előfordult.
2010. aug. 20. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!