Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság->Szerelem->Barátság, lehetséges? Veletek volt már olyan, hogy jó barátok maradtatok?
hát én szerintem nem. barátság-szerelem-nem keressük egymást többet annál inkább létezik:) esetleg barátság-szerelem-megint beszélgetni-újra összejönni.
23F
Ha mind a ketten egyedülállóak vagytok akkor mi az akadálya annak hogy leplezd a barátságodat hamár anno ezt megbeszéltétek h szerelem nem lehet de barátság lehet és ebbe a srác is belement , akkor ha most megpróbálnátok újra csak most a barátságot átváltani mélyebb szorosabb érzelmekre ami valljuk be eddig is volt, csak nem vallottad be magadnak, akkor lehet h lesz egy hosszú szép gyönyörű kapcsolatod amiben boldog is lehetsz akár.
És ha nem megy szerintem ugyanúgy barátok fogtok maradni nem fog megszakadni kettőtök közt ez a kötelék, mert nem tudjátok kizárni egymást az életetekből.
Szóval mutasd ki bátran az érzelmeidet.
Velem ilyen van...Barátság->Szerelem->Barátság...Legjobb barátom! :D
15/L
Ha egy fiú és egy lány barátok (nem haverok !) és még testileg is vonzódnak egymáshoz, az már szerelem.
Szóval gondold át!
Egyébként én nem vagyok annak a híve, hogy szakítás után még lehetünk barátok, mert ha szakítottak, akkor ott már valami elromlott ( kivéve, ha rájöttetek, hogy még nem olyan szoros a kapcsolatotok, hogy szerelemnek nevezhető legyen).
Szerelem -> haverság. Az már inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!