Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy fogadjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy fogadjam el hogy a páromnak más nők is tetszenek?

Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 10:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
8: rendben van az önbizalmam. De az önbecsülésem is annyira, hogy ne gondoljam azt, hogy nekem csak egy ilyen hitvány féreg juthat társnak. Ha a párom ilyen lenne, basznám ki az első alkalommal, mikor szánalmasan viselkedne. Majmokkal nem fogok mutatkozni.
2021. márc. 3. 11:09
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Mindenki nézi csak nem mindenki olyan őszinte ,hogy be is vallja.
2021. márc. 3. 11:30
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

Már bocs, dr mennyire kell ahhoz ordas bunkónak lenni, hogy ülsz a kórházban, és azt mondod a saját BARÁtNŐDNEK, hogy huu mennyi jó csak van itt??

Max. egy hasonló értelmi szinten lévő havernak...

Ha normális férfi lenne, visszafogottan megnézné őket egy kicsit, de véletlenül sem úgy, hogy észrevedd, és megalázó legyen neked.

Talán könnyebb úgy elfogadni ezt, ha arra gondolsz, hogy ha csak egyetlen nő tetszene neki, akkor az első barátnője soha senkije nem lett volna, és neked sem lettek volna exeid. (Ha szűz volt/te voltál az, akkor ez nem vonatkozik egyelőre nyilván) Természetes, hogy több ember is tetszik nekünk. Viszont ha valaki szerelmes, akkor nem érdekli más, és eszébe sem jutna mással lenni.

2021. márc. 3. 11:42
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Az egy dolog hogy megnezni, de azért szerintem az egy kicsit bunkó hogy olyanokat mond hogy xy jó csaj, meg hogy mennyi jó nővel van körülvéve...
2021. márc. 3. 12:08
 15/18 anonim ***** válasza:
35%
Nyomd ki a szemét.
2021. márc. 3. 12:20
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

Szakíts🤷‍♀️

Annak a kapcsolatnak amiben nem vagy boldog, semmi értelme. Az meg elég érdekes, hogy neked dicsérget másokat, tehát ennyire nem figyel az érzéseidre. Az más dolog ha valaki tetszik neki és magában tartja, legalább nem bánt meg vele. Legyen benned annyi, hogy annak adod oda magad aki becsül és boldoggá teszi, hogy vele vagy. Addig fogja taposni az önbizalmad, hogy előbb utóbb szerintem amúgyis kilépnél a kapcsolatból. De azért vizsgáld meg, hogy te mindent jól csinálsz e, eddz, tartsd magad jó formában, figyelj magadra. Ha ezek mellett is megjegyzéseket tesz, hát te tudod.

2021. márc. 3. 12:37
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

Én akármilyen szerelmes vagyok, észreveszek más nőket. És nem vagyok egyedül ezzel a fajta működéssel. Ez van, azok közé tartozok, akikre a tiniregényes/müllerpéteres "ha igazán szeret, észre sem vesz senki mást" félbölcsesség egyszerűen nem igaz.

Az viszont nem oké, hogy direkt neked ajnározza őket. Ha tisztel, akkor fontosnak tartja az érzéseidet és leül veled beszélgetni az egész témáról, hogy mik zavarnak téged, mi lehet az okuk és mit lehet velük kezdeni.

2021. márc. 3. 12:57
 18/18 Ramos ökle ***** válasza:
89%

Úgy érzem, a kérdés rossz.

Mindenkinek tetszenek mások is. Nem ez a baj.

A baj az, h a barátod tahó. Mert erről nem beszélne csak úgy, ha tisztel téged, és tudja, h rosszul esik neked ez.

Szóval a valódi probléma az, h nem tekint egyenlő partnernek, nem vesz komolyan, ha máshogy akarom mondani.

2021. márc. 3. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!