Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy megcsal?

Figyelt kérdés

A férjemmel korábban nagyon sok közös célunk volt, melyek már csak az én álmaim. Pl.: költözés.

Az a lelkes ember, akit koràbban ismertem a személyében,màra teljesen eltűnt. Kimúlt belőle a figyelmesség, a kedvesség, a romantika. 4 hónapja szültem, a baba sok időt, figyelmet igényel. Veszélyeztetett terhes voltam, így a terhesség alatt szinte nem is volt szex. Jelenleg külön szobàban alszik, arra hivatkozva, hogy dolgozni jàr és a baba mellett nem tudja kipihenni magàt, de amikor szabadnapos akkor sem alszik velünk.

Lehet, hogy megcsal és ezért tojik a fejemre?

2021. márc. 2. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megcsal, de elhidegült az biztos. Kiveszi a részét a gyereknevelésben, avagy teljesen kivonja magát az apa szerepből? Ő is akarta a gyereket?
2021. márc. 2. 21:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Foglalkozik a babával, de nem türelmes vele.

Velem meg teljesen közömbös. Nem veszi a poénokat sem, hamar felkapja a vizet mindenen.

2021. márc. 2. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljes elhidegülés. Beszélj vele őszintén, de ha ő nem akarja, te egyedül kevés vagy a kapcsolat megmentéséhez. Lehet már más nőről álmodozik.
2021. márc. 3. 00:18
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom megszületett a gyerek, aztán minden idődet neki szentelted és a férjedre nen maradt semmi. Ezért elhanyagolva érzi magát és teljesen elhidegült. Ahogy elnézem a környezetemet, ez elég gyakori.
2021. márc. 3. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Általában fordított sorrendbe történnek a dolgok, ahol a megcsalás a végkövetkezmény helyén áll.

Nem hiszem, hogy előbb jön a megcsalás, majd amiatt az érzelmi elhidegülés.

Menjetek terápiára. Lehetőség szerint egy évvel ez előtt kezdjétek.

2021. márc. 3. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!