Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy megcsal?
A férjemmel korábban nagyon sok közös célunk volt, melyek már csak az én álmaim. Pl.: költözés.
Az a lelkes ember, akit koràbban ismertem a személyében,màra teljesen eltűnt. Kimúlt belőle a figyelmesség, a kedvesség, a romantika. 4 hónapja szültem, a baba sok időt, figyelmet igényel. Veszélyeztetett terhes voltam, így a terhesség alatt szinte nem is volt szex. Jelenleg külön szobàban alszik, arra hivatkozva, hogy dolgozni jàr és a baba mellett nem tudja kipihenni magàt, de amikor szabadnapos akkor sem alszik velünk.
Lehet, hogy megcsal és ezért tojik a fejemre?

Foglalkozik a babával, de nem türelmes vele.
Velem meg teljesen közömbös. Nem veszi a poénokat sem, hamar felkapja a vizet mindenen.

Általában fordított sorrendbe történnek a dolgok, ahol a megcsalás a végkövetkezmény helyén áll.
Nem hiszem, hogy előbb jön a megcsalás, majd amiatt az érzelmi elhidegülés.
Menjetek terápiára. Lehetőség szerint egy évvel ez előtt kezdjétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!