Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadt ki ennyire a csajom?
Figyelt kérdés
Valami fehér magassarkút kikészített este hogy reggel tudja hogy azt akarja felvenni (ő ilyen kis mániás hogy mindig este bepakolja ami tudja hogy másnap kellenimfog, meg kirakja a ruháját, kivaslja meg ilyenek) mikor később este hazaértem fáradt voltam és csak larúgtam a cipőmet, amivel a 37es magassarkúkon kelettkezett egy 44es sáros lábnyom. Reggel mikor a barátnőm meglátta elkezdett kiabálni velem és teljesen kiakadt mert ez valami ilyen textiles anyagú magassarkú volt, és beletapadt. De basszus van vagy 10 magassarkúja, na bumm, most kell egy új fehér és feketét kellett vennie... húha. Ezen ennyire ki kell akadni? Majd veszünk egy újat. Erre folytatta hogy de nehéz szép, kényelmes, a ruháihoz illő, megfelelő sarkú cipőt találni és amúgy is drága volt az a cipő, stb.2021. márc. 2. 13:00
21/24 anonim 

válasza:

Azt, hogy egy suttyó paraszt vagy, már leírták. De a legnagyobb gond, hogy szemernyit sem tiszteled a párodat. Ez már abból látszik, ahogyan nyilatkozol róla. "(ő ilyen kis mániás hogy mindig este bepakolja ami tudja hogy másnap kellenimfog, meg kirakja a ruháját, kivaslja meg ilyenek)"
Nem, képzeld, nem mániás a barátnőd, egyszerűen csak igényes és előre gondolkodik.
22/24 anonim 

válasza:

Kerj bocsanatot kerdezo. Miert is nem lehet kitisztitani azt a cipot? Meg biztos, hogy 25 e ft volt? Bar itt a gyk-n mindenki markas, mereg draga ruhakat ,cipoket hord. No vagyok. Szeretem a magas sarkut. Altalaban diszkontbol negyedennyi arbol. (Gondolom most mit kapok.)
23/24 anonim 

válasza:

Borult a reggele. Kereshet másik cipőt, ruhát ami összeillik. A velúr anyagból nem jön ki a sár. Másodszor pedig, te voltál a seggfej. Jó nagy büdös paraszt lehetsz, ha úgy gondolod, hogy neked van igazad. Te viselkedtél büdös bunkó módjára, utána meg ő a hisztis.
24/24 anonim 

válasza:

#22 Hát, nekem kb. 100-120 cipőm van. Van ami diszkont, de a tűsarkúim mind dragabbak. Én diszkontban eddig csak kenyelmetlen tűsarkukat talaltam, de ugy voltam vele, hogy a szepségért meg kell szenvedni. Aztan egyszer feloróbáltam egy barátnőm Manolo Blahnik cipőjét, és onnantól vegem volt. Vajpuha, kényelmes volt.... pedig 12 cm.s sarka volt...Szóval javaslom nézz körbe egyszer márkásabb helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!