Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély, hogy kibír egy kapcsolat egy egyetemet?
Figyelt kérdés
150 km távolság és hétvégi találkozás2021. márc. 1. 15:38
2/13 anonim 

válasza:

Hát tényleg kb 1% körül. Ez így nem élet.
3/13 anonim 

válasza:

Én derűlátóbb vagyok, szerintem 1,701%
Viccen kívül ennyi infóból nem lehet érdemi választ adni. Hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, milyen az eddigi kapcsolat minősége, milyen az anyagi helyzetetek, van-e támogató személy az életetekben, fog-e változni a távkapcsolat...
4/13 A kérdező kommentje:
Õ dolgozik, én tanulok. 2 éves kapcsolat. Egyke vagyok, a hazautazás nem gond.
2021. márc. 1. 15:54
5/13 anonim 

válasza:

Én elég sok ilyen embert ismerek, sőt a családban, barátaim és ismerőseim között a többség így éli a párkapcsolatát. Nyilván nem ez a legoptimálisabb és, ha van lehetőség ezen változtatni akkor érdemes, de szerintem azért elég sokan így is megoldják. Most mondjak egy példát: a testvérem 10+ évig volt együtt a párjával ilyen felállásban, mert még egy ideig a munkája miatt is ingázott, majd összeköltöztek (és teljesen más okból ért véget a kapcsolatuk).
6/13 anonim 

válasza:

Volt csoporttársaim közül csak egy volt, aki még a diploma negszerzése után 2 évvel is együtt volt a párjával. Ők később gyereket is vállaltak, aztán a gyerek 2 éves kora körül elváltak. Tehát hosszútávon nálunk 0 volt.
7/13 anonim 

válasza:

Én tapasztalatból mondom, hogy túl lehet élni. Mi 2 évet bírtunk ki "távkapcsolatban", míg összeköltöztünk. A részletek más kérdés: pontosan mennyi időt tudtok együtt tölteni, milyen igényeitek vannak, stb. Bármi is a véleménye random embereknek itt, ez csak rólatok szól.
8/13 A kérdező kommentje:
Heti 2 nap
2021. márc. 1. 16:48
9/13 anonim 

válasza:

6-os vagyok, miért lettem lepontozva? Az emberek kb. 90%-a nem a középiskolás szerelmével alapít családot. De ha csak az az elfogadtható válasz, hogy igen, biztos, hogy együtt maradtok, akkor azt mondom. Kérdező, természetesen ti biztos, hogy együtt maradtok.
10/13 A kérdező kommentje:
Én összesen 5 emberrõl tudok akik középsikola után is együtt maradtak
2021. márc. 1. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!