Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esély, hogy kibír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély, hogy kibír egy kapcsolat egy egyetemet?

Figyelt kérdés
150 km távolság és hétvégi találkozás
2021. márc. 1. 15:38
1 2
 1/13 anonim válasza:
84%
0.079%
2021. márc. 1. 15:39
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Hát tényleg kb 1% körül. Ez így nem élet.
2021. márc. 1. 15:51
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

Én derűlátóbb vagyok, szerintem 1,701%

Viccen kívül ennyi infóból nem lehet érdemi választ adni. Hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, milyen az eddigi kapcsolat minősége, milyen az anyagi helyzetetek, van-e támogató személy az életetekben, fog-e változni a távkapcsolat...

2021. márc. 1. 15:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Õ dolgozik, én tanulok. 2 éves kapcsolat. Egyke vagyok, a hazautazás nem gond.
2021. márc. 1. 15:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elég sok ilyen embert ismerek, sőt a családban, barátaim és ismerőseim között a többség így éli a párkapcsolatát. Nyilván nem ez a legoptimálisabb és, ha van lehetőség ezen változtatni akkor érdemes, de szerintem azért elég sokan így is megoldják. Most mondjak egy példát: a testvérem 10+ évig volt együtt a párjával ilyen felállásban, mert még egy ideig a munkája miatt is ingázott, majd összeköltöztek (és teljesen más okból ért véget a kapcsolatuk).
2021. márc. 1. 15:55
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Volt csoporttársaim közül csak egy volt, aki még a diploma negszerzése után 2 évvel is együtt volt a párjával. Ők később gyereket is vállaltak, aztán a gyerek 2 éves kora körül elváltak. Tehát hosszútávon nálunk 0 volt.
2021. márc. 1. 15:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én tapasztalatból mondom, hogy túl lehet élni. Mi 2 évet bírtunk ki "távkapcsolatban", míg összeköltöztünk. A részletek más kérdés: pontosan mennyi időt tudtok együtt tölteni, milyen igényeitek vannak, stb. Bármi is a véleménye random embereknek itt, ez csak rólatok szól.
2021. márc. 1. 16:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Heti 2 nap
2021. márc. 1. 16:48
 9/13 anonim ***** válasza:
95%
6-os vagyok, miért lettem lepontozva? Az emberek kb. 90%-a nem a középiskolás szerelmével alapít családot. De ha csak az az elfogadtható válasz, hogy igen, biztos, hogy együtt maradtok, akkor azt mondom. Kérdező, természetesen ti biztos, hogy együtt maradtok.
2021. márc. 1. 17:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Én összesen 5 emberrõl tudok akik középsikola után is együtt maradtak
2021. márc. 1. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!