Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még a volt pasim vagy már nem?
kezgyük ott mikor szakitottunk akkor az azért volt mert szünetet kért én meg összejöttem valaki mással és neki meg aszt montam hogy nem jöttem össze senkivel és ő eszt meg tudta.és utána aszt monta nekem ha neki fáj akkor fájjon nekem is és elkeszte mondani hogy csak leakart fektetni meg hogy megcsalt egy csómoszor.utána 1-2hétig nem beszéltünk nem is találkoztunk.tegnap viszont írt msn-en mert fenn voltam mikor ő volt és szinte mindig ír mikor fenn vagyok.meg szokot vele flörtölni stb...!
még annyit hogy a legjobb haverja mondta hogy az hogy csak leakart fektetni meg hogy megcsalt az mind nem igaz.
csak aszt akarta ezzel a volt barátom hogy én is szenvedjek ne csak ő.
remélem sikerül megérteni a szöveget.
ezért szünetet kérni..
de amúgy biztos, h szeret.
de te inkább kíméld meg magadtól, ha a szünet alatt összejöttél vkivel és aztán az exed szemébe hazudtál.
na ez a gáz. meg a helyesírásod
ő szeret az biztos. de h te.. nc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!