Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben?
Együtt élek a barátommal fél éve. Ma voltunk bevásárolni és összefutottunk egy ismerősömmel akivel már régen nem találkoztam. Az ismerősöm 1 órával később írt messengeren, hogy tisztában vagyok vele, hogy ki a barátom? Én meg kérdeztem, hogy miért ki? Erre leírta, hogy az volt a beceneve az alvilágban, hogy a csonkító, mert rettegett behajtó volt aki lábujjakat vágott le metszőollóval, vallatásoknál alap volt nála a vasaló használata és félelmet ébresztett mindenkiben aki csak meglátta, mert minden ok nélkül is képes volt megkéselni embereket ha bekattant. És lehet hogy sohasem sikerült lekapcsolni őt, de az egyik legerőszakosabb bűnöző volt az alvilágban, akinek rettegett híre volt.
Én meg most itt vacillálok, hogy hogyan kérdezzek erre rá?
Mert én úgy ismerem őt, mint figyelmes partner, tisztességes rendkívül egyenes ember és gondoskodó apa, mert van egy kislánya is.

Ha mar egyszer alvilagban jartas ismeroseid vannak, siman belefer.
Amugy tanulnod kell meg a krimiirast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!