Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek így jövője?
Párommal egy éve vagyunk együtt, kezdem azt érezni, hogy rettenetesen idegesít a családja. Már feszült leszek, ha velük kell találkozni, de ez hetente kétszer, háromszor is előfordul minimum, mert nagyon ragaszkodik hozzájuk. Az anyja csak magáról tud beszélni, folyamatosan csak az önsajnálat megy, meg hogy nincs pénze. Nem beszélve arról, hogy azért részletre most vett egy új iphonet. Minden hétvégén megfőz vagy 5féle kaját, utána meg sír hogy milyen fáradt.
Egy nővére van. Ez a nő és a férje rettentő kétszínű. Folyamatosan az ismerőseiket szidják, akikkel amúgy havi szinten minimum összejárnak.
Egyszer mertem páromnak megjegyzeni, hogy rá sincsenek a legjobb hatással, mert átveszi ezt a stílust, pedig alapból nem ilyen. Egy hétig tartó veszekedés volt, hogy én ne merjem az ő családját minősíteni, mert neki ők az elsők..
Amúgy ezen kívül más rendben van velünk, szeretjük egymást. Mindent megtesz értem.
27 lány vagyok én.
Szerintetek? Van értelme? Annyira elrettent ez. :(
Ja és egyébként a családdal kapcsolatban egy rossz gondolatom nem lehet, mert mellettük áll.
Nálunk se tökéletes minden, de mindig kiálltam mellette.

"Egyszer mertem páromnak megjegyezni, hogy rá sincsenek a legjobb hatással, mert átveszi ezt a stílust, pedig alapból nem ilyen. "
Én is ezt gondoltam, éveken keresztül.
Most túl vagyok egy szakításon (végül én mondtam ki), és próbálom összeszedni a darabkáimat. Én is nagyon szerettem őt, és meggyőződésem volt, hogy ő sokkal jobb ember, mint bármelyik családtagja. Nem akarlak elkeseríteni, kérdező, de ez a kérdés olyan, mintha csak én írtam volna ki 2017-ben.

Nekem is volt egy hasonló kapcsolatom.
Ott is nővér volt meg anyuka...
Vége lett, pedig szerettük egymást.

Nálunk hasonlo:(
Ott anyukának nem tetszettem a fia meg anyukát választotta..

Csak minden második találkozóra menj el, viseld le őket, ne kritizáld.
A normális családi kapcsolatban benne van, hogy feltétel nélkül szeretik egymást. Fogadd el ezt.
Ha amúgy harmonikus a kapcsolatod, akkor tarts ki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!