Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem veszi figyelembe amit mondok, vagy ez így normális?

Figyelt kérdés

Következő a helyzet.

Ha a párom családja meghív magukhoz, percre pontosan ott kell legyünk, ami tök normális dolog. Sosem késünk.

Ha az én családom hív meg magához, rend szerint késünk 2 órát a párom miatt és az elfoglaltságai miatt.

Vannak olyan teendők a ház körül amire csak hétvégén van ideje, ezért folyton ideges ha valaki születésnapjára kell menni, vagy csak meghívnak magukhoz.

Jelen esetben a nagyszüleim születésnapjáról van szó, 3 órát késtünk. Megvoltunk hívva ebédre és szegények minket vártak, hogy érkezzünk meg már valahogy. Viszont ilyet sosem csinálnánk ha az ő családjáról lenne szó.

Igen, megkérdeztem és mindig az volt a válasz, hogy sok a munkája. De nem hívnak meg minket minden hétvègén 2x, hanem havonta mondjuk egyszer, tehát ezt kilehetne bírni.

Hogyan kezeljem? Mert azon kívűl, hogy mindig veszekedünk egyet, màsképp már nem tudom.

2021. febr. 28. 13:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy játszma, amit játszik.és azzal, hogy beleállsz és mindenképpen vele akarsz menni, nem vagy nyerő helyzetben.

Ha játszmázott és egyszer elmész nélküle, akkor kiszállsz a játszmábòl.

Ha a következő alkalommal nem megy veled, akkor megpróbálhatod, hogy te sem mész vagy neked is dolgod lesz és késni fogtok az ő szüleitől, de ezután kb. csak szakítani tudsz, mert nem tudsz rá hatni.

Ha jól értem megbeszélni nem sikerült. Innentől, leginkább megszoksz vagy megszöksz vagy ultimátum...

2021. febr. 28. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!