Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha a pasi visszahallja, hogy elég sok mindent megoszotk másokkal?
Igazából, nem ez az ok, vagyis igen, szóval sok mindenki tud róla h ő nekem tetszik és állítólag a haverjai ezzel szekálták is(nem tudom honnan tudhatták meg, mert oannak aki ismeri a haverjait oannak nem meéltem el) És mikor bevallottam neki h mit érzek iránta azzal az okkal koptatott le, h azért nem mert elege van a feszültségekből a haverjai miatt...miért engem okol?! ennyire nagy bűn, amit végülis nem is én tettem?! :( Pedig én nagyon szeretem, megbeszélhetem ezt még vele, h elhiggye valójában nem ien vok, csak eddig tanácstalan volt a helyzet zért kértem sokaktól segítséget, de azt senkinek nem mondtam h menjen oda hozzá és beszéljen vele vmit...
előre is köszi a segítséget!
azért koptatott le, mert nem jössz be nekei. a haverok is szekálják miattad, valszeg neki már az életkedve is elmegy ha csak felemlegetnek téged. nem jössz be nekik, a haveroknak se, pedig ők nagy mérvadók abban ezek szerint, hogy a srác kit válasszon.
persz a gyerek se egy komoly fazon, ha ennyire befolyásolják a barátai...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!