Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan ne legyek egotuning?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne legyek egotuning? Ha öszejövök egy sráccal, úgy "felélednek", hogy elkezdenek csajozni

Figyelt kérdés

Nem első eset az, hogy olyan srácokkal jövök össze akik szinglik, azaz elvoltak a kis szürke életükben, vagy már nem is kerestek senkit, vagy nem nőközpontuan éltek, amolyan langyos vizben előttem.

Amikor összejövök velük,(berobbanok az életükbe én fel vagyok villanyozva mert tetszik hűséges kialakul a szerelem bennem, ezzel pedig jokedv energia motiválása/mozgatása a másiknak stb) hogy láthatóan boldogok lesznek, erősödik az önbizalmuk, rájönnek hogy igazi férfiak, egy csődör lesz belőlük, elkezsenek ujra edzeni összeszedni magukat, és ami probléma, hogy nem rám vetitik ki, nem az megy nekik át hogy mert belém szeretett volna es a szerelem pumpálja őt, hanem belevetik magukat a csajozásba, mint amikor azt hiszik övék a világ, engem meg hanyagolnak ejtenek.

Az előző(aki szinte incel) is röhögve vágta a képembe, hogy megcsal szakitottunk, aztán leesett neki hogy nem nagy szám ő igazábol, nem sikeres a nőknél csak Nálam volt az, mert én beleszerettem es aztán vissza akart kullogni hozzám, de elutasitottam.

Nem a nőzős beképzelt pasik érdekelnek, mindig azt hiszem hogy a szingli nyugodt srácokkal jo ismerkedni inkább és mindig felpörgetem őket azzal, ha szerelmes leszek.

Most kb a 3.srác akivel most szünetet kértem, mert ő is ezt kezdi. Teljesen látszik rajta hogy a korábbi "punnyadásbol"feléledt, feldobtam az életét, kocsit vesz és neki áll edzeni, uj tetkot akar, szinte robban a férfiasságtol, elottem meg joformán igénytelen volt.

És most valami hatalmas csődörnek hiszi magát és engem hanyagol, elég erősen, és biztos hogy be akarja magát vetni a csajozásba mint valami életrekelt oroszlán.

Nem az vagyok aki önbizalmat roncsol es sirnak utána a férfiak hogy mit teszek vele, hanem aki csupán mert szerelmes boldog, önbizalmat növel, és egotuningol. És mindig ugrodeszka leszek csak :(

A mostani kiakadt hogy miert vagyok ilyen szélsőséges hogy egyszer hatalmas szerelem szenvedély, most meg szünet es joformán szakitás csak mert amiért hanyagolt azt nem birtam már idegileg.

Mikozben ezért, mert teljesen látom rajta, hogy is ilyen "feléledt tipus", nem nekem kezdett edzeni, nem miattam kell kocsi, nem értem lett fèrfi, nem vallott nekem szerelmet sem, hanem csak tőlem vált egy potenciális férfivé és ebből csajozás lesz elég keményen mert engem nem tekint amugy csak vmi jo nőnek aki csak erre jo, vagy ki tudott használni.

#egotuning, feléledés
2021. febr. 28. 08:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nálam többször is próbálkoztak már ilyenek de rájöttem hamar hogy ugyanezt akarják tőlem. Abból lehet tudni, hogy legtöbbször pofátlanul nyomul, nem érdekli hogy megismerjen téged jobban, szexuális utalásokat tesz előtted és mint előttem írták legtöbbször épp egy rossz kapcsolatból jönnek ki. Ezek konkrét dolgok bár én jó emberismerő vagyok és ezek nélkül is tudom. Elég naiv lehetsz ha már többször is kihasználtak. Ezek nagyon érzik, hogy kivel lehet ezt megcsinálni.
2021. febr. 28. 13:50
 22/23 A kérdező kommentje:

Mindenestre azért probál azon lenni hogy jobban erezzem magam vele. Nagybeszélgettünk.megmozdult.

Csak annyit mondott hogy ő óvatos az érzelmekkel ennyi csak.

Es ő abban ami nekem kell ő azokra nyitott es kompetens benne.

De komoly kapcsolatnak a gondolatát ő elengedte. Nem keresi.majd ha az élet ugy hozza.

Kb igy vagyunk most

2021. febr. 28. 16:31
 23/23 anonim ***** válasza:

mi van veletek azóta?

amúgy nem kell pszichológusnak lenni ahhoz, hogy pátyolgatni akard őket. inkább neked lenne szükséged pszichológusra, amiért sorozatban ilyen srácokat választasz. nekem is van ilyen ismerősöm, aki apaból olyan csajjal kezdett, akit lehet pátyolgatni, meg irányítani, neki ez a megmentő szerep tetszik, a csajnak meg az, hogy megmentik

2021. aug. 13. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!