Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2 éve van egy párkapcsolatom, a házasságomat hagytam ott érte. Van egy 5 éves kisfiam, akit nem igazán tud elfogadni az új párom. Folyamatosan csesztet, hogy miért nem tudja már ezt vagy azt, nem elég önálló, nem fegyelmezem eléggé. Tudom, minden szülő elfogult, de szerintem egy tök átlagos ötévesem van. Neki nincs gyereke, 39 éves, nagyon szeretne egy közöset, de előre leszögezte, hogy biztos másképp szeretné neveleni, mint ahogy mi neveljük a volt fèrjemmel a fiamat. Ti vállalnátok így gyereket? Tényleg ilyen nehéz más gyerekét elfogadni?
2021. febr. 27. 21:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2021. febr. 27. 21:59
 12/12 anonim ***** válasza:
En is ugy erzem, hogy gyakorlatilag mar most sziv a kisfiad az uj "apuka" miatt. Ilyen embernek soha nem szulnek, mert en is azt gondolom hogy biztos hogy kivetelezne a kozos gyermekkel. Ezt igy ne vallald be. Keress magadnak olyan embert, aki tudja szeretni a kicsi fiad is.
2021. jún. 1. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!