Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fontos vagyok neki keresni fog még?
Majdnem 2 éves kapcsolat, az utóbbi időkben eléggé elhanyagolt. Messze is vagyunk egymástól most, másik országban. Volt hogy csak sokára olvasta el az üzimet, volt hogy két napig sem jelentkezett. Sokszor mondtam neki hogy ez így nrm lesz jó, és hogy nekem ez nagyon fáj.
Megmondtam neki hogy nekem ebből elegem van, ez volt múlt pénteken.
Az volt rá a válasza hogy mondhatok amit akarok, tudja hogy érdekel és hálás érte.
Azóta nem beszéltünk. Én szeretem őt, és reméltem hogy észbe kap.
Szerintetek ha szeret akkor fog még keresni vagy felejtsem el végleg?
Közös jövőt terveztünk.
Én vagyok a nő, 29 éves, ő 37.

Ez így nagyon rövid sztori. Sok tényező közbeszólhat, sok paraméter ki van hagyva, és ha mindent leírnál, akkor se feltétlen látunk rá teljes egészében.
Ezt neked kell tudnod. Most el vagy keseredve ez érthető.
A távolság és az idő még jobban felkorbácsolja a szenvedélyt, vágyakozást.
Szerintem ilyen helyzetben amit tehetsz, az az, hogy egy összeszedett üzenetben megírod neki, hogy szeretnél tisztán látni, mik a céljai, egyezik-e a tiéddel vagy sem, van e közös jövőtök. Mert jelen helyzetben te erre nem látsz közös utat, te ezt nem akarod járni, pedig nagyon szereted őt.
Erre lehet hogy
-nem válaszol
-válaszol de kb semmitmondó nyugtatás, nem lesz változás
-válaszol és felfogja, hogy ez egy krízis, próbál valami megoldást keresni rá, felfogja hogy ez hosszútávon nem folytatható és KÖZELJÖVŐben tervbe veszi, hogy miként oljda meg úgy, hogy neked is jó legyen.
-válaszol és azt mondja nem kösz, nem köt meg téged.
Külsőszemlélőként én erre azt mondanám, hogy készülj fel lelkiekben a végére, (bár ismétlem, nem tudom a sztorit teljesen) de úgy tűnik, hogy nem nagyon hajlik feléd és a veled való közös jövő felé az eddigiek alapján.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!