Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az hogy a barátnöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy a barátnöm mindent elmesel a baratnöinek?

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz a "minden" alatt??
2008. dec. 3. 17:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Mert nagyon szeret, mert élvezi, ami történik vele, és szeretné megosztani a "nagyvilággal" az örömét. Ha megbízhatóak a barátnői, akkor nincs semmi gáz, mi lányok már csak ilyenek vagyunk:P
2008. dec. 3. 17:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Pl hogy mirol beszelgetűnk meg hogy mit csinalunk
2008. dec. 3. 17:44
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
Mert egy kis pletykás szófosó.
2008. dec. 3. 17:44
 5/12 A kérdező kommentje:
egyesek innkab ne is válaszojanak ha nem tudnak értelemes választ adni
2008. dec. 3. 17:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt mert nyilván tényleg örül, hogy Veled van, és ezt megoszthatja a barátaival.

Másrészt, ha esetleg problémáitok vannak, vagy veszekedtetek, és azt is elmondja... az Rád nézve adott pillanatban lehet, hogy nem épp a leghízelgőbb, de szükségünk van arra, hogy megbeszéljük másokkal is a dolgokat. Ami pl. jó lehet akár arra is, hogy egy kívülállótól halljuk, ha esetleg mégsem nekünk volt igazunk, ahogy mi azt gondoltuk. Vagy csak jól esik kibeszélni magunkból, és ezzel máris kimegy a feszkó. Az én kapcsolatomban most tartok ott, hogy az egyik barátnőm kifejezetten ilyen "villámhárító" szerepet tölt be (többek közt), aminek lehet, hogy nem örülne a párom, ha tudná, hogy mi mindent megbeszélünk, másrészt viszont sokkal kevesebb a feszültség emiatt közöttünk, mert nem mindent rá zúdítok, meg vele akarok megbeszélni, és emiatt sokmindent nem is érzékel, nem is tud róla, hogy bennem esetleg 2 percig tüske volt valami miatt. Megbeszélem a barátnőmmel, és esetleg másképp is látom utána a dolgokat.

Tényleg ilyenek vagyunk mi, lányok, szeretünk beszélni, sokat :) Ti meg nem (ennyit), úgyhogy akár lelkendezünk, akár feszültséglevezetünk, az mennyiségileg nekünk biztos kevés lesz, amire Veletek lehetőségünk nyílik :)

De azért szerintem ebből a szempontból a pasikat sem kell félteni, mert ha jól sejtem, a hálószobatitkok inkább a pasik között cserélődnek nyíltan, és nem tudom, más lányokkal hogy van, de én meg pl. azokat nem fecsegem ki nagyon részletesen :)

2008. dec. 3. 17:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondolsz, hogy kitárgyalják a cerkád? XDD

Nos hát, nem tudom én ugyan csaj vagyok de csak fiú barátaim vannak. 1-2 van akikkel mindig kibeszéljük a partnerünket, mert nagyon jó barátságban vagyunk :) De nem nagyon szoktam kitárgyalni a partneremet, főleg ha szeretem.

Mondd a barátnődnek, hogy uralkodjon magán és nem kell tudnia az egész barát körnek mindenről. Elég, ha csak ti ketten tudjátok, ez is összeköt titeket, hogy van egy közös kis titkotok :)

2008. dec. 3. 18:02
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Mit értesz értelmes válasz alatt? A tudomány nagy enciklopédiájában nincs benne, hogy a lányok miért szeretnek beszélni az érzéseikről, meg miért járnak csoportosan wcre, szóval a legértelmesebb adható válasz, hogy a lányok ilyenek, és kész! Jobb, ha megszokod.
2008. dec. 3. 18:08
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Valahogy nem tisztességes, ez az egész. Ha nem a pasi a legfontosabb ember az életében, akkor szerintem a pasinak sem kéne ennyire komolyan vennie, ha meg az, akkor érezze már egy kicsit gáznak, hogy olyan dolgokat is elmond másnak, amit a pár nem szeretne. Szerintem. Szerintem azért mesél el mindent, mert nő, és a nők tényleg ilyenek: nem gondolkodnak azon, kibe gázolnak bele, ha férfiról van szó.
2008. dec. 3. 19:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval. ja és nő vagyok. Nagyon jól megfogalmazta azt amire én is gondoltam egész délután :)
2008. dec. 3. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!