Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a barátnöm mindent elmesel a baratnöinek?
Egyrészt mert nyilván tényleg örül, hogy Veled van, és ezt megoszthatja a barátaival.
Másrészt, ha esetleg problémáitok vannak, vagy veszekedtetek, és azt is elmondja... az Rád nézve adott pillanatban lehet, hogy nem épp a leghízelgőbb, de szükségünk van arra, hogy megbeszéljük másokkal is a dolgokat. Ami pl. jó lehet akár arra is, hogy egy kívülállótól halljuk, ha esetleg mégsem nekünk volt igazunk, ahogy mi azt gondoltuk. Vagy csak jól esik kibeszélni magunkból, és ezzel máris kimegy a feszkó. Az én kapcsolatomban most tartok ott, hogy az egyik barátnőm kifejezetten ilyen "villámhárító" szerepet tölt be (többek közt), aminek lehet, hogy nem örülne a párom, ha tudná, hogy mi mindent megbeszélünk, másrészt viszont sokkal kevesebb a feszültség emiatt közöttünk, mert nem mindent rá zúdítok, meg vele akarok megbeszélni, és emiatt sokmindent nem is érzékel, nem is tud róla, hogy bennem esetleg 2 percig tüske volt valami miatt. Megbeszélem a barátnőmmel, és esetleg másképp is látom utána a dolgokat.
Tényleg ilyenek vagyunk mi, lányok, szeretünk beszélni, sokat :) Ti meg nem (ennyit), úgyhogy akár lelkendezünk, akár feszültséglevezetünk, az mennyiségileg nekünk biztos kevés lesz, amire Veletek lehetőségünk nyílik :)
De azért szerintem ebből a szempontból a pasikat sem kell félteni, mert ha jól sejtem, a hálószobatitkok inkább a pasik között cserélődnek nyíltan, és nem tudom, más lányokkal hogy van, de én meg pl. azokat nem fecsegem ki nagyon részletesen :)
Arra gondolsz, hogy kitárgyalják a cerkád? XDD
Nos hát, nem tudom én ugyan csaj vagyok de csak fiú barátaim vannak. 1-2 van akikkel mindig kibeszéljük a partnerünket, mert nagyon jó barátságban vagyunk :) De nem nagyon szoktam kitárgyalni a partneremet, főleg ha szeretem.
Mondd a barátnődnek, hogy uralkodjon magán és nem kell tudnia az egész barát körnek mindenről. Elég, ha csak ti ketten tudjátok, ez is összeköt titeket, hogy van egy közös kis titkotok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!