Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki az intoleráns szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az intoleráns szerintetek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Együtt élünk a párommal. Én vagyok a nő, ő a férfi. Szinte csak este látom. Minden pénteken úgy jön haza, hogy csak köszön, majd elvonul a másik szobába számítógépezni, és ilyenkor nem zavarhatom. Én ezt sérelmezem, mert szerintem ha már együtt élünk, akkor egy fél órát igazán szánhatna kettőnkre, kicsit beszélgethetnénk játék előtt, vagy legalább a vacsorát elfogyaszthatnánk közösen. Ha ezt szóvá teszem, akkor oda vágja, hogy nekem nincs életem, keressek hobbit, fulladozik tőlem stb. Több ilyen nap is van amúgy a héten, azok a kedvétől függnek, a péntek viszont állandó.

2021. febr. 26. 20:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
#9: és az csöppet sem zavar téged, kérdező, hogy ő szemmel láthatólag viszolyog tőled / utál téged, és konkrétan alig tud elviselni?
2021. febr. 26. 21:24
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom a megoldást rá. Ilyenkor lefoglalom magam, de fáj a mellőzöttség. Azt érzem szakítani kéne, de az meg nem megy. Jobb ötletem viszont nincs, hogy változzon valami.
2021. febr. 26. 21:24
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
#12: Ne haragudj, de akkor itt tényleg az a helyzet, hogy te ráerőszakolod magadat, ő meg hagyja (valószínűleg valamilyen kényelmi oka van ennek részéről), noha utál téged. Kérdező, hogy állsz az önbecsüléssel?
2021. febr. 26. 21:25
 14/20 A kérdező kommentje:
Összezavar a viselkedése. Az egyik nap ölelget, meg mondja, hogy nagyon szeret, a másik nap meg ügyet sem vet rám. Nehéz ezt hova tenni.
2021. febr. 26. 21:26
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

Dehogynem megy.

Én is így éreztem, mégis sikerült szakítanom.

Ha belegondolsz, most is olyan, mintha szingli lennél, mert gyakorlatilag semmiféle közös program nincs a pároddal, és még érzelmi támogatást sem kapsz tőle.

Kitartást, és sok sikert a döntésedhez!

2021. febr. 26. 21:27
 16/20 anonim ***** válasza:
41%
Oké. Üldögélj tovább a langyos kakában. Részemről én is befejeztem, távozom. Csá!
2021. febr. 26. 21:28
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
2021. febr. 26. 21:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a franya aranyokkal van a baj. Ha napi fel orat sem hagysz neki, hogy levegohoz jusson es rendezni tudja a gondolatait, akkor te lennel a hibas. Igy nem. A helyzet az, hogy valoszinuleg elvan veled, de prioritasban mar legalabb a szamitogep megeloz. Kseobb a focimeccs is be fog furakodni eled, majd a garazsban az auto is. Ettol meg nem fog eldobni. Ebbol neked kell kilepni. Persze ha leulnel vele beszelgetni es nem hagynad, hogy "megussza" az utolso figyelmeztetest, annak meg lehet hatasa. Ha ugy kezded, hogy figyelj egy nagyon komoly dologrol szeretnek veled beszelni, most fogom eldonteni, hogy tovabb akarok elni veled egyutt, vagy sem, akkor lehet erot venne magan, legalabb egy darabig. De valszeg ez csak atmeneti lenne. De onnantol a te is megnyugodnal, hogy mindent megtettel, megis keves volt. Akkor mar lelkiismeretfurdalas nelkul lephetsz ki a kapcsolatbol. Talan ennyit meg meger a lelked.
2021. febr. 26. 23:02
 19/20 anonim ***** válasza:
88%

Megváltozni nem fog, csak rosszabb lesz. Van olyan ismerősöm, aki még a gyerekével sem foglalkozik. A felesége semmiben sem számíthat rá. Nyáron, ha az apja nem megy füvet nyírni, még azt is neki kell megcsinálni. Már dolgozni sem nagyon jár, mivel a szülei vállalkozásába van bejelentve, így megteheti anyuci pici hülye gyereke. Ül a gép előtt egész nap.

Gondold át ezt a kapcsolatot alaposan!

2021. febr. 26. 23:25
 20/20 anonim ***** válasza:
76%
Te miert nem keresel magadnak szdretot? Meg ott a tinder,orakig elvagy vele. 1) eltoltod az idot 2) elobb utobb le tudod cserelni a hibas lancszemet ... azaz a mostani pasidat.
2021. febr. 27. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!