Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az intoleráns szerintetek ebben a helyzetben?

Kedves Kérdező!
Egy új kifejezéssel kell megismertesselek: ez a diszkompatibilitás. Ez össze nem illést jelent. A ti életetekben nincs hibás , csak épp nem egymásra van szükségetek. Nem egymást keresitek. Nem vagytok összevalók.
Kedves 5-ös válaszoló!
Igazad van. Bár, szerintem annak, aki egész napos távollét után sem kíván a párjával lenni, annak minek társkapcsolat? Ma például felajánlottam neki, hogy csináljuk azt hogy mindenki gépezik, viszont egy helyiségben. Ezt is sérelmezte. Néha-néha még beleférne, de rendszeresen már sok. Lehetne korrekt, és elém állhatna, hogy nem szeret, így viszont húzza az időmet csak, és még nekem mondja, hogy nem vagyok megértő.

21:13-as vagyok
Ha belátod, hogy nem a "vétkes/hibás/intolereláns-nem vétkes/nem hibás/toleráns" tengelyen működnek vagy nem működnek a dolgok, jobban jársz, sokkal hamarabb fogod látni objektíven a helyzeted.
Hogyan kívánod a fennálló problémát megoldani?
Kedves 7-es!
Valóban ezt kellene tenni, csak sajnos én meg őt nagyon szeretem, és mindig reménykedem, hogy megváltoznak a dolgok...

21:21-es vagyok
Tehát nem kívánod megoldani a problémát. Értem.
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!