Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalhatott a barátnőm e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalhatott a barátnőm e felvétel alapján?

Figyelt kérdés

Birtokomba került egy felvétel, ami pont 1 évvel ezelőtt, még a korona kirobbanása előtt készült egy házibuliban, ahol én nem voltam ott. Barátnőm látható rajta meglehetősen lenge öltözetben, ahol már igen-igen ittas állapotban lehúz 3 felest egymás után és közben két magas, kigyúrt férfi áll mellette és vigyorognak rá. Mint utóbb kiderült, nagyjából 15 fős buli volt ez, 11 férfival és 4 nővel. Köztük a barátnőmmel, akivel 3 éve vagyunk együtt. Megcsalhatott vajon? Tudom róla, hogy amikor részeg elég könnyen kapható bármire is... a buli után pedig egész nap nem volt elérhető sehol (nem élünk együtt még) és csak késő este tudtam felhivni. Igencsak gyanús ez az egész...

28F vagyok, barátnőm 23N

2021. febr. 26. 12:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
te is tudod rá a választ
2021. febr. 26. 16:56
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen csajért 1 percig se bánkódnék, haver. Kidobni, tiltani, mint macskát sz..ni és élni tovább.
2021. febr. 26. 18:53
 33/36 anonim ***** válasza:
Ez amúgy kamu!:D
2021. febr. 26. 19:07
 34/36 anonim ***** válasza:
67%

Kamu.

"többen beleürítettek", aha persze.

Az "információid" alapján inkább a rendörségre kellene menned, mint a gyakorira, mert a barátnödet megeröszakolták. Ez nem az fentebbi válaszoló olvasata, hanem törvény.

2021. márc. 2. 14:45
 35/36 anonim ***** válasza:
Ezek utan csak remelnem, hogy penzert csinalta.
2021. márc. 2. 20:05
 36/36 anonim ***** válasza:
Gyagyàs saját magadnak meg adtad a választ 😂😂hogy igen !!!mit vársz hogy azt írjuk dehogyis története semmi ààà megnézték együtt a hangyák élete dokumentum filmet és mikor vége lett pacsiztak egyet és el köszöntek hogy holnap megnézzük a katica bogarak életét 😂😂idióta vad barom saját magadnak valaszololtàl 😄😄😄
2021. márc. 3. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!