Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalhatott a barátnőm e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalhatott a barátnőm e felvétel alapján?

Figyelt kérdés

Birtokomba került egy felvétel, ami pont 1 évvel ezelőtt, még a korona kirobbanása előtt készült egy házibuliban, ahol én nem voltam ott. Barátnőm látható rajta meglehetősen lenge öltözetben, ahol már igen-igen ittas állapotban lehúz 3 felest egymás után és közben két magas, kigyúrt férfi áll mellette és vigyorognak rá. Mint utóbb kiderült, nagyjából 15 fős buli volt ez, 11 férfival és 4 nővel. Köztük a barátnőmmel, akivel 3 éve vagyunk együtt. Megcsalhatott vajon? Tudom róla, hogy amikor részeg elég könnyen kapható bármire is... a buli után pedig egész nap nem volt elérhető sehol (nem élünk együtt még) és csak késő este tudtam felhivni. Igencsak gyanús ez az egész...

28F vagyok, barátnőm 23N

2021. febr. 26. 12:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
87%

17-es

Én 23 évesen sem csináltam ilyeneket. Sőt, míg a bulizós időszakomat éltem, kb 16-20/21 éves korom közt, akkor sem a pasizásról és hányásig tartó piálásról szóltak azok az estéim.

Mindemellett 18 éves korom óta kapcsolatban éltem, az első párommal, 26 éves koromig és nem ilyen dolgok miatt lett vége a kapcsolatnak.

Szóval ez nem korfüggő.

Ez egy könnyűvérű nő, aki lehet, majd egyszer megkomolyodik, de lehet, hogy sosem. Komoly kapcsolatra semmiképp sem érett még meg, ez a lényeg.

2021. febr. 26. 14:19
 22/36 anonim ***** válasza:
68%
Haver. Iszonyatosan nem lennék a helyedbe. Nekem van tapasztalatom a nőkkel való megérzéseimben, és a gyanú általában IGAZ. Tuti szétrakták mint az állat, és megint szét akarják és fogják. Több magas izmos pasi, hmm. Mekkora szopás neked, elképzeled hogy élvezettel rakják mint egy rongyot, mit érzel? Én tuti szenvednék, és azonnal szakítanék, mert már szétcsalt. De előtte talán én is kiélvezném magam, kihasználnám a helyzetet.
2021. febr. 26. 14:19
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Kitartást tesó, mert ez tuti meg fog viselni lelkileg 😞
2021. febr. 26. 14:28
 24/36 A kérdező kommentje:
Idő közben kiderült hogy miután rosszul lett a piától kidőlt egyik szobában és 2 srác ment utána, majd bezárták az ajtót. Asszem itt a vége ennek...
2021. febr. 26. 14:31
 25/36 anonim ***** válasza:
Pff... 😞
2021. febr. 26. 14:32
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Úgy megnézném, hogy milyen a csaj kinézete és stílusa.
2021. febr. 26. 14:44
 27/36 anonim ***** válasza:
98%
Az én olvasatomban ha egy ájult részeg, magatehetetlen csajjal közösül valaki az nem megcsalás hanem konkrétan nemi erőszak. Ettől még igaz, hogy én sem lennék olyan nővel aki rendszeresen ennyire kiüti magát és akinek ez a bulizás.
2021. febr. 26. 14:51
 28/36 anonim ***** válasza:
65%

16.

Napi incelező idióta is megvolt :D

2021. febr. 26. 15:15
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akin részegen "az nem megy át, aki nem akar", az alapjáraton sem hűséges típus, csak az alkohol feloldja a gátlásait még jobban... Olyan is van, aki röhögcsél, hülyeségeket csinál, nem mindenkire hat így.
2021. febr. 26. 15:36
 30/36 anonim ***** válasza:

Elég gázul hangzik az a része is amit csak sejtesz a videó alapján, és az is, amit biztosan tudsz másoktól.

Ha te komolyabb elköteleződést, hűséget vársz el, akkor az lenne a legjobb, ha szépen lassan leépíted magadban az érzelmeket iránta. Csúnyán hangzik, de az is segít, ha elkezdesz ismerkedni, beszélgetni másokkal, így apránként kitöltöd a helyét mással.

Ha viszont ezekre a húzásaira rá tudsz bólintani, akkor menj tovább ezen az úton, aztán lesz ami lesz, kiélvezheted testileg vele az időt.

2021. febr. 26. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!