Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más nő eltűrné az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő eltűrné az ilyen stílusú férfit?

Figyelt kérdés
Élettársammal elek 3 éve. Van neki egy felnőtt gyereke aki nem velünk el. A 3 év alatt megmutatkozott már a stílusa. Pl. Tegnap felhívom foglalt volt. Később újra próbálom felveszi. Még én próbálok viccelődni vele h szegény egyik telefont épphogy leteszi újra csörög h hívom. Erre ramförmed ráadásul a kollégája előtt - h én mit baszogatom. A gyerekével telefonált és jó h nem beszelhet vele. / holott senki nem vonta felelősségre/ és h semmi fontosat nem akartam, majd vissza hívott volna mit baszogatom!! Más nő eltűrné az ilyen stílusú ferfit?
2021. febr. 26. 09:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egész nap nem hívtam fel csak délután egyszer mikor foglalt volt , majd rá kb negyed órára mikor felvette. Ennyit kerestem egész nap. És senki nem baszta le h mit képzelsz h a gyerekeddel beszélsz
2021. febr. 26. 10:24
 12/20 anonim ***** válasza:
30%
Akkor is gáz vagy ha 3 év után ilyeneket irogatsz ide ahelyett hogy a megkérdeznéd a párodat hogy mi baja van és miert beszél így, akik azt írják hogy szakítanak gondolom nem volt még hosszútávú kapcsolatuk és azt hiszik minden cukorhabosbabos mint a filmekben. Hát nem. Mindenkinek vannak hibái és rosszabb napjai neked kéne ismernéd a párodat hogy mikor mi baja lehet. Akkor van baj ha nem ismeri fel hogy kicsit rossz volt a hangsúlya és nem ker bocsánatot. Egy kapcsolat pont arról szól hogy ilyen apróságokon túllendül együtt az ember és együtt csiszolódtok egymáshoz, ami kommunikáció nélkül nem megy.
2021. febr. 26. 10:29
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
A megmutatkozott már a stilusa- gondolom azt jelenti, hogy nem ez volt az első kirohanása. Értem én, hogy elszakad a cérna, de mindenki tudja magát moderálni , ha AKARJA.(fogadjunk, ha a főnöke hivta volna fel, neki nem merte volna ezt a hangnemet előadni. Neked meri.) Biztos, hogy lelépnék, mert ez csak rosszabb lesz.
2021. febr. 26. 10:30
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
Emlékszem korábbi kérdéseidre, hihetetlen, hogy még mindig ide írkálsz ahelyett hogy kezdenél valamit az életeddel.
2021. febr. 26. 10:34
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Azért 3 év után egy kicsit több kéne ahhoz,hogy összepakolj.

A körülmények nem ismertek.Nem tudni mi törtent közben a munkahelyen.Ez így nagyon keves infó,hogy sorsdöntő kerdesekben állást foglaljak.Azt aláírom,hogy a kirohanása túlzó volt,es nem szép,de azért 3 évig tett egyet smast,ha együtt maradtatok.Nem követett el bűntényt!

..Esetleg megbeszélni vele?

2021. febr. 26. 10:40
 16/20 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Mondanám neki, hogy b.szogassa anyukáját.
2021. febr. 26. 11:14
 17/20 anonim ***** válasza:
86%

Eltűrtem, 5 évig.

A volt párom is elég csúnyán tudott velem beszélni, ha olyanja volt. Viszont nem csak én kaptam a páratlanul diplomatikus (sem) stílusából, hanem gyakran az ügyintézőknek is kijárt a porig alázás. Még akkor is, ha ők kedvesek voltak vele, és igyekeztek megoldani a problémáját.

Persze, rossz napja mindenkinek van, de ha rendszeres, akkor nem túlzás meglépni a szakítást. Ezt úgy mondom, hogy nekem is iszonyatosan nehéz volt, mindennap rágódtam, és sírtam. (Nem éltünk együtt.)

2021. febr. 26. 11:18
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Mindig csodalkozom az ilyen kerdeseken. Tenyleg ennyire nehezen megy 40+ evesen, hogy meghuzd a hataraidat, hogy mi az amit eltursz meg mi az amit nem? Ott rogton kuldhetted volna az SMS-t, hogy tobbet nem kereslek, a cuccaimert holnap este megyek. Ennyi.
2021. febr. 26. 12:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem mondanék semmit. Durvának hangzik, de kíváncsi lennék az ő indíttatásaira, mert voltam egy nővel, aki hasonló durva sztorikat mondott el az exéről. Mikor meg vele voltam, engem is megbolondított a hülyeségeivel, amit ha nem tűrtem el, én voltam a gyökér, a bunkó, a bántalmazó. Simán elhitetitek magatokkal, hogy a másik szar, nincs önkritikátok. Szóval ez egy egyoldalú sztori. Nézz magadba előbb, de hagyd el, ha már nem bírjátok egymást.
2021. febr. 26. 14:30
 20/20 anonim ***** válasza:
53%
Én biztos nem.
2021. febr. 26. 18:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!