Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon velem van a baj?
Ezt borzasztó volt végigolvasni, nem hogy megélni, mert megszakad érted a szívem.
Javasolnám a párkapcsolat terápiát, vagy a megbeszélést, de... valahogy nem érzem, hogy segítene.
Azt nem tudom mióta kapcsolt át, de a már nem szeretlekben igazából benne van minden, szerintem ez körülbelül mindent ki tud ölni egy emberből, érdekes hogy veled még nem történt meg, de gondolom te azóta is loholsz utána, sajnos.
Ha nem érzed magad nőnek mellette, és van rá lehetőséged, akkor szerintem lépj le.
Tudom, ez most durván hangzik, tudván, hogy 5 évről van szó, de magamból kiindulva, én nem tudnék így élni.
Egy olyan nővel, akit nem szeretek...
Ráadásul mikor érdeklődsz, miért történik így, és szinte mindig veszekedés a vége, hát.
Milyen élet az ilyen?
Pokoli.
Mellette ébredsz fel, és fekszel le, mégis a szíve fényévekre van.
Ha ő nem látja be férfiatlan viselkedését, és nem kíván máshogy viszonyulni, akkor tényleg ne erőltesd, mert teljesen el fog tűnni a nőiességed.
Erőt, és kitartást kívánok neked!!

Nem veled van baj. Ha egy kapcsolatban szenvedsz, ha sérül az önbecsülésed, ha nem kapsz elég szeretetet, ha nem jó a szex, és ezt már a párodnak is elmondtad, de ő nem ismeri el a problémát, akkor sajnos ez egy rossz párkapcsolat. Van esély arra, hogy rendbehozzátok, ehhez párterápiára lenne szükség. Ha a férfi nyitott erre, akkor a kapcsolat elvileg megmenthető. Ellenben, ha nem változik semmi, akkor te egyre rosszabbul fogod érezni magad a párod mellett.
Ha a férfi tagadja, hogy bármi gond lenne, és elzárkózik a közös megoldáskereséstől, akkor ez a kapcsolat előbb-utóbb (de inkább előbb) véget fog érni. Aki szeret, az nem hagyhatja tétlenül, hogy boldogtalan légy.

Hagyjátok már ezt a párterápiás hülyeséget. Ha eddig jut egy kapcsolat az rég rossz.
A pasi már nem szeret. Ez az igazság. Ezért nem akar csókolózni és ezért idegesíti mikor sírsz.
Engedd el őt, mindketten találni fogtok megfelelő partnert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!