Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen tiszteletlen velem a párom?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok és a párom is 20 éves, 3 éve vagyunk együtt, lassan 4, együtt élünk már 2 éve. Nagyon szeretem őt, mindennap kedkedveskedek neki és meglepem apróságokkal, nem szoktam vele se csúnyán se lenézően beszélni. Szeretnék vele több időt tölteni, viszont ő inkább a számitógépezésnél marad, úgy érzem az sokkal fontosabb neki mint én.
De nem is ez a probléma igazándiból.
Nem mindig, de általába hébe-hóba, elégge lekezelő velem, nem tisztel, nem tekint nőnek, mindent csak elviccel és persze minden poén rólam szól. Mindig nevetek ezeken de rosszul esik közbe.
Már többször is leültem beszélni a párommal, mondtam változzon de a kisujjat se mozdítja. Már nemtudom mit tegyek.
Szerintetek? Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen a válaszokat!
1 óra fele összevesztünk, apróság, nem az a fontos hogy min mert tényleg az semmi, hanem hogy utána azt vagta a fejemhez, hogy "f*szfej" és berohant magára csukta az ajtót és azóta is csak játszik a gépén.
Az a vicces hogy már szakitottunk emiatt, hogy ilyen lekezelő, de mostanába megint felvette ezt a stilusát.. ja és egesznap már azt várja hogy mehessen délután gépezni, szóval mikor együtt vagyunk akkoris azt kell hallgassom hogy ő már mennyire várja hogy gépezzen stb.. gondoltam ezt hozzáfűzöm még.

#14. Sosem késő kilépni egy rossz kapcsolatból. A kérdező még csak 20 éves, simán tud új életet kezdeni.
Én is a szakítást javaslom. Jobbat érdemelsz.
Én nemrég léptem ki egy 5 éves kapcsolatból, 25 évesen, hasonló okok miatt. Nem pont ugyanez, de hasonló. Nagyon nehéz, főként a kudarc feldolgozása, és sokat gondolok is rá, de új fejezetet kell nyitnom, ha nem akarok lelkileg tönkremenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!