Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem támadásból, kizárólag kíváncsiságból kérdezem azokat a nőtársakat, akiknek jópár évvel idősebb a pasija. Titeket ez nem zavar?
Volt 5 és fél évvel idősebb barátom 3 évig, már az is zavart. Úgy éreztem, mire eljutunk majd a gyerekvállaláshoz, lehetne 5 évvel fiatalabb, mert kicsit túl későn jön majd neki. Sokkal előrébb tartott az életben is, ami egyfelől segítség, másfelől szakadék.
Nekem fura, hogy mások 10 év körüli korkülönbséggel is elvannak, hogy kooperáltok?
Szerintem nekem az ideális az olyan -2 évvel fiatalabbtól +3 évvel idősebb pasi, tehát aki velem egyidős. A barátom, akivel 2 éve együtt vagyunk, több, mint 1 évvel fiatalabb nálam. Így alakult, nem terveztem. De el kell mondanom, hogy még régen, mikor összejöttünk, akkor felemelő érzés volt, hogy 5 és fél évvel idősebb pasi után lett egy velem egykorú, sőt, fiatalabb. Úgy éreztem, lekerült a vállamról az a nyomás, amit az exem kora váltott ki. Velem egykorúval a gyermekvállalás gondolata is sokkal kényelmesebb.
Na, de mások elvannak ugye 10 év korkülönbséggel is, gyermeket is vállalnak.
Erre a kérdésre nem fogsz veled egyetértő válaszokat kapni.
Többségben olyan nők írnak majd, akik nem elég jók, szépek, vékonyak stb. ahhoz, hogy korban hozzájuk illő párt találjanak, ezért az idősebb korosztályból kellett választaniuk. Ők bizonygatják, hogy mennyire boldogok így.
A másik oldal meg a fiatal pipihúsra vágyó férfiak, nekik természetesen belefér a 20-25 év korkülönbség is.
Majdnem kihagytam az inceleket - őket nem sorolom a férfiak közé - tőlük meg csak beszólásnak szánt vergődést kapsz, mint pl. a #6-ostól.
A dátumok semmit se számítanak. Én 50 vok, de kenterbe verem a fiamat erönlétben, fizikálisan. Mondjuk az is igaz, hogy nem szokványos dologról van szó. Így nem is mérhető az átlaghoz. A bnőm 35.
4 éve szépen, boldogan élünk.
Szoktunk azért ezzel hülyéskedni.
Pld
Ő: Már megint félmeztelenül vagy kint? Mutogatod magad az Icanéninek, mi??? (a 70 éves szebeszomszédnéni)
Én:Én már akkor is csajoztam, mikor te a csattogtatós lepkét tologattad!
Az öcsémet tologáltam a kertünkben a babakocsival,mert nem voltál a közelbe, hogy tologassalak!! (Öcsém pont 35)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!