Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom barátai nem kedvelnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom barátai nem kedvelnek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A párom barátai nem hogy nem kedvelnek hanem egyenesen utálnak úgy érzem. Általában kellemetlenül érzem magam amikor velük vagyunk és erre rá tesz még egy lapáttal hogy az egyik csaj (akivel egyébként rövid ideig együtt is volt) burkoltan megjegyzéseket tesz. Vitám is volt már velük vagyis inkább az említett lánnyal és utána pár hónapig nem is beszéltünk velük. Most viszont a napokban át jöttek hozzánk és én egyszerűen olyan kellemetlenül éreztem magam hogy inkább el mentem otthonról. Lehet hogy gyerekes döntés volt de nagyon rosszul éreztem magam a saját otthonomban. Ez után azt írták (vagyis ismét csak a lány) a páromnak hogy nekik nem hiányzik az én hisztim és hogy remélik változni fog ez valamit.. Mert ő hiányzik nekik. Viszont én nem akarok és nem is fogok az ő barátai miatt megvaltozni mert nem erdekel az ő véleményük. Az viszont idegesít hogy a barátom nem áll ki mellettem még azok után sem hogy már meg kérte a kezem. Mit gondoltok inkább hagyjam a kapcsolatunk a barátai miatt?

2021. febr. 23. 11:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%

#8 Egyetértek.

A párunk nem az anyánk, de azért bizonyos szintig szerintem természetes hogy megvéd mások előtt. Vagy legalábbis elcsitítja őket ha csúnyán beszélnek rólad. A saját párját ennyire védenie kéne mindenkinek.

Beszéld meg vele hogy ez rosszul esik.

2021. febr. 23. 11:39
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Én minden olyan barátját aki engem nem kedvel elküldtem a picsába, hozzánk a közös barátaink jönnek, akikkel jól érezzük magunkat. Ő amikor elmegy a haverjához akit utálok mert egy felelőtlen se@@fej, emellett egy nagy arcú senki, olyankor a párom folyamatosan írogat nekem, szarul érzi magát...

Aki neki azt mondja, hogy én hisztizek azokkal külön nagyon várnám a találkozást, hogy elmondhassam nekik, milyen eszméletlenül primitív és gyáva dolog a másik háta mögött mocskolni azt, aki nem tud védekezni.

Ha úgy alakul a beszélgetés nyugodtan mondd meg nekik, hogy szedelődzködjenek és húzzanak az otthonodból és ha ezzel a párod nem ért egyet akkor menjen ő is és érezze velük jól magát. Én nem viselem el ha a saját otthonomban kutyáznak.

2021. febr. 23. 11:39
 13/26 A kérdező kommentje:
Az összes kérdésre válaszolva.. Igazából nem tudom miféle hisztikrol is beszél /beszélnek mert ezen kívül hogy most el mentem otthonról ( és csak annyit reagált rá a barátom hogy írt messengeren hogy hova mentem) nem volt más hisztim amiről nekik tudni kéne mivel ha velük esetleg problémám volt azt a barátomnak mondtam el. Ez is az az egy volt hogy engem kissé zavar hogy azzal a csajjal akivel ő együtt volt ott ül velem szembe mondjuk ha találkozunk velük a másik pedig szintén a csajrol volt hogy ugye mondtam a barátomnak ezeket a burkolt csipkelodeseket de neki fel se tűnt. Szóval hisztim csak ez az egy volt ha ez annak vehető hogy le léptem ottnorol. A közös otthonunkbol..
2021. febr. 23. 11:47
 14/26 anonim ***** válasza:
97%

Mar ott a valasz a kerdesemben: miert ir a csaj a te parodnak? miert mesz hozza egy olyanhoz aki nem dobta ki a kozos otthonotokbol azt aki miatt neked kellett(??) elmenned? Hogy van ez?

Hat hallod. Olvasva a vegen majdnem picit irigy lettem. Mert bar en is varom a lanykerest,amit kiszimatoltam. De ilyen aron tudod kinek kellene fèrj? Hat nekem igy tutira nem.

2021. febr. 23. 11:50
 15/26 anonim ***** válasza:
96%

Jó, mondjuk ha azért jöttek, hogy rendezzék veled a kapcsolatot, tényleg hisztis dolog volt így lelépni,meg így most egyértelműen te is elvágtad a békülés lehetőségét.

De én nem hiszem, hogy szívesen hozzámennék valakihez, akinek a volt nője a baráti társasága része és velük találkozgat nélkülem és én tudom, hogy szidnak. Itt a párod a ludas. Csírájában kéne elfojtania az ilyen dumákat. De így az a gond, hogy amint lesz valami problémátok, rohan majd kitárgyalni a barátaival, akik ugye megmondták.....

Nem sok jót jósolok ennek a kapcsolatnak.

2021. febr. 23. 11:51
 16/26 A kérdező kommentje:
Igen azt be látom hogy nem volt a legjobb döntés le lépni otthonról de nagyon rosszul éreztem magam.. Ezért gondoltam hogy adok ennek még egy esélyt hogy még beszéljük de én ezek után már nem szívesen találkozok velük..
2021. febr. 23. 11:56
 17/26 Lazy Lover ***** válasza:
95%
Hanyagold őket
2021. febr. 23. 12:04
 18/26 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem a barátai nem kedvelnek téged, hanem az exe utál mint a sz.rt. Mert hát ne nevezzük a barátjának a csajt: együtt jártak, tehát az exe. Normális ember nem tűri, hogy egy ex minden hisztis libának lehordja az aktuális barátnőjét, sőt, menyasszonyát.

Nem azt kell követelned tőle, hogy szakítsa meg a kapcsolatot a barátaival, hanem hogy végre rakja ki az életéből a kavarós volt nőjét. Bár az én értékrendembe sem fér bele az hogy a szülinapi bulimon valaki hülyére igya és összehányja magát. Ennyiből megértem, hogy nem vagy a szíve csücske és nem szívesen barátkozik veled, de illene tiszteletben tartania az úgynevezett "barátja" választását.

Legközelebb nehogy elmenj a közös lakásotokból azért, mert odaviszi a csajt, ezzel a húzással adtál egy adut a kezébe. Ha nem bír magával, szólítsd fel távozásra. Ne a haverokat, csak őt. Ha a párod nem ért egyet, akkor vedd úgy, hogy választott kettőtök között...

2021. febr. 23. 12:12
 19/26 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, (bár én a piálást nem szeretem), de ettől függetlenül szerintem sem olyan nagy cucc, hogy egyszer bepiáltál egy buliban (gondolom, nem minden alkalommal történik ez meg).

Azt, hogy mit dumálnak rólad, tényleg szard le nagy ívben.

Úgy kellene bevezetni, hogy a párod mehet velük, hozzájuk, ahova akarnak. Viszont a ti közös otthonotokba nem jönnek, és ez alapszabály. (És tök mindegy, hogy kié a lakás, pasidé, tied, közös, bérelt, mert akkor is a kettőtök otthona, és ott olyan(ok)nak nincs helye, aki(k) téged utálnak ,ennyi. Ha ez nem fér bele a pasinak, akkor nem egy az utatok.

2021. febr. 23. 12:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelne hogy mi a KONKRÉT probléma? Mi okoz konfliktust közted és a baratok között? Mi miatt utálnak?
2021. febr. 23. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!