Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha azt mondom a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondom a páromnak, hogy nekem kevés az ami jelenleg van, erre ő eltűnik, majd pár hét után újra velem akar lenni, azt azt jelenti, hogy szeret?

Figyelt kérdés
Valahogy azt vettem észre, hogy eltávolodott tőlem, ő a férfi. Mondtam neki, hogy ez nem jó nekem, úgy látom rajta, nem akarja már velem stb. Valamit írt, hogy szerinte nem így van (szóban is ezt mondta), de mondtam, hogy én látom, és nekem így nem jó. Erre eltűnt, nem beszél velem. Ha ezután esetleg visszajön, az azt jelenti, hogy szeret, vagy visszajöhet akkor is, ha igazából nem szeret, csak szórakozni akar? Azért kérdezem, mert én mondtam neki, hogy nem akarom, hogy csak szórakozásból legyen velem. Ezek után megtenné szerintetek, hogy csak szórakozásból jön vissza, vagy ha visszajön akkor szeret? Bocs az ismétlésért. Eddigi párjaimon jobban láttam, hogy velem akarnak lenni, rajta nem, de mégis ragaszkodik.. emiatt nem értem már, hogy mi van.
2021. febr. 23. 08:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

De mi az, hogy csak szexet akar de mégsem? Párkapcsolatban vagytok vagy sem? Komolyan ezt nem nehéz eldönteni. A barátnőjének tekint? A párjának tekint? Ezt meg kell beszélni.

Ne ess abba a hiába amibe egyszer egy régi barátnőm. Megismerkedett egy sráccal, mindig mondta, hogy de mennyire kedves, rendes, stb. Kb első randin lefeküdtek, a srác pedig eltűnt. Nekem sírt, hogy miért. Mire mondtam neki, hogy nem volt egyértelmű?? Hisz pár kedves szóra odaadta magát.

Ezzel szemben az én párom is megkérdezte azt hiszem talán a harmadik randin, hogy felmennék-e hozzá. Mondtam, hogy nem, mire mondta, hogy megérti, hisz komoly kapcsolatnál ez számít. Onnantól tudtam, hogy komolyan gondolja, és úgy is viselkedett.

Kérdező köztetek csak a szex a téma? Bemutatott a barátainak? Vannak közös programok? Mint barátnőjét bemutatott a szüleinek? Eddig a másfél év alatt valamikor is feljött témának, hogy párkapcsolatban vagytok? Ha igen akkor igen ti együtt vagytok. Ez nem nehéz.

2021. febr. 23. 16:08
 32/61 anonim ***** válasza:

Még annyi: Ha régóta hisztizel neki és sokszor mondtad neki, hogy biztos szórakozik, ne csodálkozz ha egy ideje már nem mondja, hogy szeret. De számomra az is érthetetlen, ha már mondta neked, hogy szeret, akkor miért nem hiszed el?

Egyébként ilyenb fasirt időszak nálunk is volt a párommal, elhidegültünk nagyon, utólag belátom, hogy MINDKETTEN hibásak voltunk, én hisztiztem ahogy most te, ő pedig lerázott ahogy téged a párod.

2021. febr. 23. 16:10
 33/61 anonim ***** válasza:
32-es vagyok. Én értem, hogy sokan azzal jönnek, hogy hagyd el, lesz más, fiatal vagy. Igen egyik barátnőm is így gondolkodik. Szerintem már ő se tudja hány pasin van túl, mert ahelyett, hogy belátná, hogy hibázik, és hisztizik, a másikat hibáztatja és inkább szakít. Ha neki jó ez, hogy soha senkit nem fog igazán szeretni, mert nem képes változni, csinálja. Én a párom miatt és a kapcsolatunk miatt akartam változni, és érdekes módon még együtt vagyok a párommal.
2021. febr. 23. 16:16
 34/61 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz ez, bonyolult, és ő nehéz eset. Tényleg nem tudom, hogy én változzak, vagy hülye vagyok, hogy reménykedek. Valószínűleg változnom is kell, de miatta már elég sokat sikerült jó irányba változnom. De ezt ti nem tudjátok elképzelni, hogy ő mit művel velem érzelmileg. Egyszer azt mondja imád, látszik is rajta, aztán ha mondjuk megígéri, hogy írni fog délelőtt, és nem ír, és ez nekem rosszul esik, akkor nagyon érezteti, hogy én milyen hárpia vagyok, pedig semmit nem tettem, csak írtam neki én, igaz nem küldtem puszit meg mosolyt, ennyi volt a bűnöm! Ebből látta, hogy feszült vagyok, és hogy elkerülje a veszekedést, alig írt. Ettől még feszültebb lettem. Megbeszélni nem hajlandó, ez még tovább fokozza a feszültséget bennem. De nem veszekszem vele. Valahogy túllépek, de ő innentől hetekig visszavesz, nem kedves annyira, de azért jól elvagyunk. Ez megy hetekig. Ekkor mondom, hogy oké, látom nem akar már engem. Ezzel még jobban eltávolodik. Azt mondja nincs baj. Minden oké. De nem olyan mint szokott. Hetekig. És én magamat marcangolom.. kivagyok már.
2021. febr. 23. 17:01
 35/61 A kérdező kommentje:
Ha minden tökéletes, nem veszünk össze, akkor kenyérre lehet kenni. De ha van egy kis feszkó, azonnal eltávolodik, hiába mondja hogy nem így van, de így van. Hetek után újra jó lesz minden, de hetek....
2021. febr. 23. 17:04
 36/61 A kérdező kommentje:
És ilyenkor érzem azt, hogy ez csak szexkapcsolat. Hisz annak indult. De aztán visszaváltozik, gyereket akar, összeköltözni. De aztán jön egy feszkó és annyi.
2021. febr. 23. 17:07
 37/61 A kérdező kommentje:
De már kezdem utálni amiatt, amit művel velem.. mindeközben én végig szeretem.. ő pedig.. ki tudja...
2021. febr. 23. 17:14
 38/61 anonim ***** válasza:
Ismerős. Lehet le kellene zárnod. Vagy ne írj neki egy hétig. Ha fontos vagy akkor kaparni fog.
2021. febr. 23. 18:06
 39/61 anonim ***** válasza:
68%
Nem, ez azt jelenti, hogy ostoba vagy. Igaza van, eltűnik, közben k.rogat pár csajt, aztán visszamegy, mert úgyis visszafogadod.
2021. febr. 23. 18:14
 40/61 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem lehet, hogy ugyan azzal ismerkedtünk?

A srác detto ezt csinálta, amikor egy csaj képbe jött, aztán ahogy annak nem kellet, újra normális lett.

Szerencsére közöttünk nem volt semmi, de ő a visszaigazolást kereste, azt, hogy tud hódítani, annak az izgalmát. És neki mindegy volt, ezt kitől kapja.

Én kibasztam, mint macskát szarni, tuningoltassa mással az egóját az ilyen szarjankó.

2021. febr. 23. 18:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!