Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha azt mondom a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondom a páromnak, hogy nekem kevés az ami jelenleg van, erre ő eltűnik, majd pár hét után újra velem akar lenni, azt azt jelenti, hogy szeret?

Figyelt kérdés
Valahogy azt vettem észre, hogy eltávolodott tőlem, ő a férfi. Mondtam neki, hogy ez nem jó nekem, úgy látom rajta, nem akarja már velem stb. Valamit írt, hogy szerinte nem így van (szóban is ezt mondta), de mondtam, hogy én látom, és nekem így nem jó. Erre eltűnt, nem beszél velem. Ha ezután esetleg visszajön, az azt jelenti, hogy szeret, vagy visszajöhet akkor is, ha igazából nem szeret, csak szórakozni akar? Azért kérdezem, mert én mondtam neki, hogy nem akarom, hogy csak szórakozásból legyen velem. Ezek után megtenné szerintetek, hogy csak szórakozásból jön vissza, vagy ha visszajön akkor szeret? Bocs az ismétlésért. Eddigi párjaimon jobban láttam, hogy velem akarnak lenni, rajta nem, de mégis ragaszkodik.. emiatt nem értem már, hogy mi van.
2021. febr. 23. 08:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Nem szokott ilyet, ismerem már. Azt szokta, hogy elkezd "puhatolózni", hogy kibékülnék-e vele. Úgy csinál, mintha most ismernénk meg egymást, először mosolyog csak, és kedvesen köszön (munka miatt minden nap talizunk), utána elkezd beszélgetni, és ha látja hogy vevő vagyok, akkor hív talizni stb. Ha nem vagyok vevő, akkor békén hagy. Ez is rossz, mert ebből megint csak nem szoktam érteni, hogy most akkor akarja vagy nem?
2021. febr. 23. 12:37
 22/61 A kérdező kommentje:
Nem hajlandó megbeszélni a dolgokat, ez a stratégiája, hogy úgy tesz mintha nem történt volna semmi kb.
2021. febr. 23. 12:38
 23/61 anonim ***** válasza:
55%
Engedd el. Ha egy férfi igazán akar téged, azt érezni fogod. Nem lesznek kétségeid és egy pillanatra sem fog elbizonytalanítani! Ebben biztos lehetsz.
2021. febr. 23. 12:51
 24/61 A kérdező kommentje:
Igen, egyetértek, csak olyan nehéz..
2021. febr. 23. 13:05
 25/61 anonim ***** válasza:
Kérdező te küldted el, annak ellenére, hogy ő írta és mondta is, hogy szeret, erre te mondtad neki, hogy "én látom, és nekem így nem jó". Erre ő eltűnt. Gondolom azt hitte szakítasz vele. A pasik nem szeretik a hisztit. Hiába mondta, hogy nem szórakozik te még most is belemagyarázod, hogy biztos csak játszmázik veled. Minek lenne veled úgy ha nem hiszel neki? Nem mindenki olyan mint te. Valaki máshogy mutatja ki a szeretetét. Saját példámból kiindulva párom nagyon bele tud folyni a dolgaiba, amikor külön éltünk ő is volt, hogy eltűnt és én se tudtam hova rakni, amióta együtt lakunk annyi a különbség, hogy látom, hogy mit csinál (szerel, építget akár órákig is) amikor olyanom van odamegyek hozzá, máskor pedig hagyom, sokszor volt már így, de mindig odajött hozzám amikor végzett. Persze nyilván eleinte nekem is rosszul esett. De el kell fogadnod, hogy mindenki más. Foglald le te is magad valamivel, és jó lenne ha nem hisztiznél s hinnél a párodnak. Elég gyerekes, hogy annak ellenére amit a párod mond, te meghazudtolod.
2021. febr. 23. 15:43
 26/61 A kérdező kommentje:
25 csak félig van igazad, leírom majd csak most rohanok, de van más is ami miatt én ezt mondtam neki
2021. febr. 23. 15:47
 27/61 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, abból indultam ki amit írtál. Kérlek ha lesz időd fejtsd ki bővebben, úgy mi is jobban tudunk segíteni.
2021. febr. 23. 15:50
 28/61 A kérdező kommentje:
Lényeg, nem olyan tökéletes ő, eleve nem komolyan indult a kapcsolatunk, aztán belém szeretett, aztán elmúlt, aztán megint, stb. Nem tudom már, hogy ő most szexkapcsolatként teknit rám, vagy sem. Ha kérdezem nem ad konkrét választ, tehát valószínűleg igen. De aztán újra fellángol, ilyenkor reménykedek, hogy mégsem csak szex.. nem tudom.
2021. febr. 23. 15:56
 29/61 A kérdező kommentje:
Bocs csak próbálom röviden, de mindig jön valami olyan tanács, ami miatt rájövök, hogy így mégsem eléggé érthető.
2021. febr. 23. 15:58
 30/61 A kérdező kommentje:
Ja és nem azt mondta hogy szeret, hanem hogy nem szórakozik. Mióta ilyen, azóta nem mondta, hogy szeret.
2021. febr. 23. 16:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!