Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud már fájni, ha a barátom megbánt?

Figyelt kérdés

Olyan dolgokat tesz és mondd, ami miatt más már szakított volna vele, mert megalázó. Viszont nekem már nem tudnak fájni ezek a dolgok, nem tudok sírni miattuk. Persze a viselkedésemmel jelzem, hogy ez nem volt szép és mondom is neki, de nem őszinte ez a sértődöttség, csak szimplán tiszteletet várok. Ez jelentheti azt, hogy már nem szeretem őt, csak elvagyok a "langyosba"? Őszintén nem tudom milyen érzéseim vannak felé...

Másfél éve vagyunk együtt, de már hónapok óta ez a helyzet, egyébként viszonylag jó kapcsolatunk van. 21N 26F

2021. febr. 23. 01:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Erről a hullámvasútról te már nem szállsz le anyám. Már mentségeket keresel az undorító viselkedésére. Közben elhiteti veled - vagy elhiteted magaddal - hogy a tenyerén hordoz, miközben "megaláz" téged (te írtad), és MÁR nem tudsz sírni miatta (ezek szerint elég sokat sírtál előtte). Érdekes, hogy egyrészt látod, hogy szarba se néz, másrészt azt hiszed, megfogtad az Isten lábát ezzel az infantilis gyökérrel. Kár érted.
2021. febr. 23. 21:01
 12/15 A kérdező kommentje:

Jaj dehogy keresek kifogásokat, már ki is dobtam. :D

Elég nagy probléma lehet veletek, ha nem tudjátok értelmezni a leírtakat. Csak olyan szinten hordozott a tenyerén, hogy mindenkinek csorgott a nyála, hogy micsoda álompár vagyunk. :D

A kérdésemre kerestem választ, nem azt kértem, hogy alakítsátok át a mondataimat. :D Ja és nem, nem sírtam előtte sem sokat, azért ezek a bántó megjegyzései nem voltak napi szintűek, heti szintűek sem. Biztosan nektek is estek már rosszul mondatok, amiket nem úgy gondolt az illető vagy nem gondolta komolyan, ennyit erről. Ettől függetlenül természetesen nem tartom normálisnak ezt a dolgot, félre értés ne essék, csak elborzaszt, hogy mennyire túl kell kombinálnotok mindent. Szeretett engem, szeret most is, egyszerűen nem rendelkezik olyan érzelmi intelligenciával és nem nőtt még fel egy olyan szintű párkapcsolathoz, amit én igénylek. Nem azt kérdeztem szerintetek milyen a viselkedése, hanem hogy ez már az elmúlt érzéseket közvetíti-e.

Köszönöm szépen, az önértékelésem teljesen rendben van, még mindig csinos és vonzó nőnek tartom magam, a lelki világommal sincsenek problémák.

2021. febr. 23. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Áhh tényleg nincsenek a lelki világoddal problémák. 😂 Csinos meg vonzó nő, ja, biztos. Ha az lennél, nem lennél együtt egy ilyen emberrel. Tegnap 01:37-kor még együtt voltatok, egy folyamatban lévő kapcsolatról írtál, aztán tegnap 21:49-re már dobtad. Vagy képtelen vagy írásban kommunikálni és érthetően kifejezni magad, vagy hazudozol, mert rájöttél, milyen gáz vagy. 🤮
2021. febr. 24. 08:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de ha ilyen mondatokat fogalmazol meg, hogy a kérdező milyen gáz, meg személyeskedsz és minősíted a másikat, abban az esetben te sem vagy a párjánál különbb és érzelmileg érettebb #13 .

#8 voltam.

2021. febr. 24. 09:52
 15/15 A kérdező kommentje:

#13 Mivel a 10-ből az a két értelmes válasz felnyitotta a szemem arra, amit tudni szerettem volna, így miért kellett volna mellette maradnom?

Ilyen emberrel... Milyennel? Ismered? Amiket leírtam róla, szerintem az alapján nem egy szörnyű ember, de az vesse rám az első követ, akit még soha az életben nem bántott meg a párja évek alatt.

Érthetően fejeztem ki magam mindvégig, ti pedig minden f*szsagot beleláttok, tehát ti vagytok képtelenek az értő olvasásra.

2021. febr. 24. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!