Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud már fájni, ha a barátom megbánt?
Olyan dolgokat tesz és mondd, ami miatt más már szakított volna vele, mert megalázó. Viszont nekem már nem tudnak fájni ezek a dolgok, nem tudok sírni miattuk. Persze a viselkedésemmel jelzem, hogy ez nem volt szép és mondom is neki, de nem őszinte ez a sértődöttség, csak szimplán tiszteletet várok. Ez jelentheti azt, hogy már nem szeretem őt, csak elvagyok a "langyosba"? Őszintén nem tudom milyen érzéseim vannak felé...
Másfél éve vagyunk együtt, de már hónapok óta ez a helyzet, egyébként viszonylag jó kapcsolatunk van. 21N 26F

Hogy lehet jó egy kapcsolat, amiben az egyik fél a másikat megalázza? Ráadásul nem is csinál semmit a másik és ezt hagyja.
Azért hagyod, mert súlyosan sérült az önértékelésed! Természetesen ez egyátalán nem a szerelemről szól. Olvasdd el - szavakkal verve.
Ébresztőő

"csak szimplán tiszteletet várok"
"Olyan dolgokat tesz és mondd, ami miatt más már szakított volna vele, mert megalázó."
? 🤣

Nem direkt aláz meg, számára ez vicc (komolyan mondom, mert a barátaival ugyanígy beszélnek egymással és csak röhögnek rajta), tehát igazából ő fel sem fogja, hogy engem ez zavar. Elég gyerekes, de egyébként tényleg a tenyerén hordoz.
Az önértékelésemmel egyébként nincs probléma, értékesnek tartom magamat és mások is így látják. Azt hiszem a #4 és #5 válaszolónak lesz igaza, csak bennem ez így nem fogalmazódott meg...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!