Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért mutatja meg ezt nekem?
Figyelt kérdés
Megmutatja nekem, hogy Facebookon nők jelölik be ismerősnek, sőt még az exe is bejelölte újra őt ismerősnek, de azt mondja hogy őt csak én érdeklem. Pedig ki van téve hogy kapcsolatban van.2021. febr. 22. 20:43
1/4 anonim 

válasza:

én ilyet akkor csináltam régebben amikor bizonytalan voltam abban hogy a partnerem megbecsül. de az is lehet hogy a barátjának is tart és csak őszinte, szeretné ezt is megosztani veled. nem tudom én ebbe semmi rosszat nem látnék. más ki van akadva ha barátja titkolózik. nem beszélget velük, nem jelöli vissza őket akkor semmi értelme stresszelni szerintem
2/4 anonim 

válasza:

Én is mindig megmutatom kik jelölnek be, milyen üzenetek vannak a kéretlen mappában, együtt nevetünk rajta, szerintem ebben nincs semmi rossz.
Még azt tudom elképzelni, hogy jól esik neki, hogy csajok jelölik be. Ha nem jelöli vissza őket meg nem beszélget velük akkor tényleg semmi értelme ezen kiakadnod.:)
3/4 anonim 

válasza:

Mert aki a fb alapjàn ítél meg bàrmit is az egy 10 èves szintjén van.
4/4 anonim 

válasza:

Mert így akarja előtted felsrófolni a saját árfolyamát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!