Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Facebook kirakat? Mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook kirakat? Mindenki színészkedik?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm és sokáig nem is láttuk egymást. Oldalán csupa vidámság minden, jön-megy, élvezi az életet. Nemrég újból felvettük a kapcsolatot és megdöbbenve jöttem rá, hogy mekkora színész. Teljesen keserű, és igen depressziós. De közös programokon mindig posztolta merre vagyunk és külső szemlélőnek egy folyamatosan boldog ember benyomását kelti. Pedig a találkozásokkor is sokat volt szomorú. Én sajnálom, de másnál is látok ilyet, hogy ismerem a családot és megy a száz éve boldogok vagyunk közben már a kilencvenes évek óta külön hálószobában élnek.

Volt olyan is, aki még élőben is el akarta hitetni, hogy mennyire tökéletes nála minden. Munka, szerelem stb, majd később, több találka után bökte ki, hogy mennyire sz...r minden.

Hogy lehet ennyit színészkedni? Ti ismertek ilyet? Ha ti színészkedtek, az mire jó?

2021. febr. 22. 14:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
58%

Mert mindenki ezt csinálja. A facebook itt mellékes. Pl. aki fröcsögve próbálja rádtukmálni, hogy legyen gyereked, az megbánta a sajátját.

Ha meggyőzök másokat, magamat is meg tudom győzni. Ez mindig így ment. A kávéban mondjuk nem tudom, mi a boldogság.

2021. febr. 22. 20:42
 12/25 A kérdező kommentje:

11-hú ez jó, amit írtál.

Kb. az jutott eszembe, mikor le akarnak beszélni valamiről (új állás, lakás, pár stb) hogy az se lesz jobb, maradj a seggeden. Pont ezt érzem, hogy a saját élete egy nyomor, és így keres önigazolást, mert neked se legyen jobb. és akkor elhiteti magával, hogy úgy jó az élete, ahogy van.

Szóval ha sok likeot kapok egy csöpögős szerelmes képre, akkor én szerelmes is vagyok :)

2021. febr. 22. 21:06
 13/25 anonim ***** válasza:

Pont a mostani Fargo-ban volt, hogy az emberek nem gazdagok akarnak lenni, hanem gazdagnak akarnak tűnni. És szerintem ez mindenre igaz. Nyilván ténylegesen is boldog és gazdag akar lenni az ember, de ha nem sikerül, legalább mások higgyék azt, hogy azok vagyunk.

Mondjuk én nem hiszek abban, hogy mindenki ilyen, vagy ezerből 999, egyszerűen mindenki a boldogat akarja megosztani. Ha régi fotóalbumokat lapozgatok, konkrét kézzel fogható fényképekkel, akkor is tudom, hogy hiába vigyorog a család a karácsonyfa előtt, vannak azért szomorú sztorik. Amikor valaki lefotóz valamit, azt mondja, "erre emlékezni akarok örökre". Ki akar a bánatra emlékezni?

2021. febr. 22. 23:29
 14/25 A kérdező kommentje:

Értem, de még most sem erre céloztam. Nem arra, hogy miért nem osztja meg valaki a bánatát is, hanem, hogy mire jó kifelé vetíteni.

Csak, hogy érthetőbb legyen: én bánatos vagyok, akkor lehúzom a rolót, nem is posztolok, max néha egy-egy dolgot, akár vicces, akár nem, hangulattól függő (kép, video ilyenek)

DE! nem kezdem el magamat fotózni és vigyorogni egy fa előtt, hogy milyen jó is volt a mai nap, ha egyszer az a nap szar.

Nem fotózom le a párom, hogy ő életem szerelme és töltöm fel, miközben már ezer éve másfelé vagyok gondolatban.

Mintha feltölteném a szénné égett tortámat egy tonna tejszínhabbal a tetején, hogy nézzétek milyen szépet alkottam csak, hogy jöjjenek a likeok én meg elhiggyem hogy belülről nem is egy rakás szar.

Szóval visszatérve, igen nekem furcsa, hogy az illető nem is keres mást, megoldást, vagy változtat, csak ÚGY TESZ mintha jó volna.

Éés megosztja az ezredik vidám képét, miközben este sírva alszik el.

2021. febr. 22. 23:53
 15/25 anonim ***** válasza:
72%

Sokan nem is saját maguk miatt színészkednek facebookon, hanem mert

látják, hogy sokan mások is ezt teszik tudatosan, és hogy erre mennyire sokan vevők. Mivel ez egy globális idiótaság, én ebben nem kívánok részt venni.

2021. febr. 25. 08:51
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak ilyen ismerőseim! Mutogatja a feleség hogy mennyire csodás a férje. Olyan ismerősöm is van aki minden pillanatát posztolja csak azt nem mikor épp Wc-én van. Szörnyű. Jól írták elöttem aki boldog megéli a pillanatokat. Saját maguknak is hazudnak ezek az emberek! Dehát erre jó a közösségi oldal!
2021. febr. 25. 10:14
 17/25 A kérdező kommentje:

16: "Mutogatja a feleség hogy mennyire csodás a férje."

és nem csodás? :D

2021. febr. 25. 12:14
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nemigen van ilyen ismerősöm.

Az életemet is nagyon félteismerné, aki a FB alapján szeretne megismerni.

De épp ma olvastam egy cikket egy hasonló asszonyról, a férje csalja, ő inkább elnézi a gyerekek és a jólét miatt, és az FB-n építi a virtuális boldogsagát.

Szomorú ez.

2021. febr. 25. 14:59
 19/25 anonim ***** válasza:
72%
Van olyan verzió is, amikor valaki a lányával, fiával dicsekszik facebookon, kirakja az újságcikkeket róla, lefotózza sakkversenyeken, sporteseményeken, pl. Spartan run, szerencsétlennek ő választ egy életet, és meg se volt kérdezve róla, hogy neki ez megfelel. Aztán majd x év múlva csomó álszent érdekbarátja lesz, mert ők is ugyanolyan népszerűek akarnak majd lenni
2021. febr. 25. 15:25
 20/25 A kérdező kommentje:
18, de milyen boldogságot? kirakat család? és hogy? megkéri a párját, hogy mosolyogjon a közös fotókon? nagyon durva
2021. febr. 25. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!