Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha más nőket lájkol?
Azzal nincsen bajom, ha lájkolja egy már régóta ismerősének számító nő képét. Joga van hozzá, én is lájkolom néha a férfi ismerőseim képeit. De most észrevettem, hogy ha van egy "újabb" női ismerőse, akkor annak belájkolja pl a 2018-as képeit is... Ha egy friss képet lájkol, azt még elnézem, de ez, hogy évekkel ezelőtti képeket lájkolgat, az már eléggé k*rólájk kategória.
Szerintetek hogy venné, ha ezt szóvá tenném? Jogos, hogy ez zavar? Vagy amíg ez csak egy lájk, addig ne zavarjon?
A leírt eset zavarna.
Az nem zavar, ha meglevő ismerősei, esetleg új barátai / ismerősei (szaktárs, kolléga, öcsi új barátnője stb.) friss, normális képeit lájkolja.
Az zavar, ha direkt visszakeres régi képeket lájkolásra, meg amikor ilyen direkt beállított, vagy k...s ruhában pózolós, "sz.pnék" tekintetű képeket lájkol. Az nekem már megalázó.
100%-ban egyetértek #7-tel.
Nyugodtan likeolja a barátai nőinek, rokonainak, régi barátainak, szaktársainak friss képeit.
Ha viszont lesz egy új ismerőse, mondjuk kolléga, akkor oké ha visszanézi a régi képeit, hogy nézett ki 5 éve stb, de azokat már megalázó likeolni. Pláne, hogy utána az adott személy is tudja, hogy végiglapozgatta a képeit.
Ehhez nem feltétlen kell kutakodni utána. Egyszerűen van sok közös ismerős, akinek feldobja a félmeztelen képeit pl az insta, és ott látod a párod nevét elsőnek...Ilyen egyszerű, nem mindenki kutakodik.
Az meg, hogy így minősítesz valakit, akit nem is ismersz sokmindent elárul rólad. Nem mindig van gond az ilyen emberek önbecsülésével. Sőt, pont hogy akinek rendben van az önértékelése az nem fog jó pofát vágni ehhez, mert nem hagyja, hogy így megalázzák. Mert akárhogy is, de megalázó helyzet egy nőnek, amikor a pasija más lányok bikinis/fehérneműs képeit nézegeti és még ki is fejezi a tetszését. Egy normális pasi minden körülmények között tiszteletben tartja a párját, még az ilyen piti dolgoknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!