Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nagyon stresszes, félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nagyon stresszes, félek hogy elhagy. mit tegyek?

Figyelt kérdés

párom cége a csőd szélén áll, iszonyatosan stresszes, 14 órákat dolgozik, én megértem, nem hisztizek emiatt, sosem volt gondom ebből. De azt mondja nem boldog és nincs kapacitása a kapcsolatunkra igy, lehet logikusabb döntés lenne a szakitás. Mondtam neki, hogy rendben megértem. Elfogadtam ezt is, nem hisztiztem nem sirtam, elkezdtem albérleteket keresni. Aztán sirt hogy ne kölötzzek el, próbáljuk meg mégis. Végül megbeszéltük, hogy még adunk a dolognak egy esélyt, de félek hogy megint egyszer csak egy nehéz nap után haza jön és az lesz, hogy neki könnyebb lenne egyedül.

5 éve építi ezt a céget, szive lelke bennem, nagyon ideges, rengeteget fogyott, már fésülködni se szokott, mikor hétvégén a család meglátta, teljesne kiborultak, hoyg mennyire le van épülve. Érzelmileg teljesen össze van esve és félek hogy ebben a labilis szituációban megint csak idő kérdése, hogy előrukkol ezzel ..

Félek, hogy a cég körüli stressz miatt szakit velem. Fogalmam sincs csináljak, hogy a kapcsolatunkat ne tehernek érezze, hanem mentsvárnak.

Én nagyon türelmes vagyok vele, felvannak oszta a feladatok itthon (pl neki szemétlevitel, mosogatás, kutyát este levinni) mindent megcsinálok. Fogalmam sincs mit tehetnék még, hogy boldognak érezze magam mellette (nyilván amikro romokban van, ugy nehéz) hogy legalább azt érezze hogy ha itthon vagyunk akkor az neki megnyugvás nem újabb feladat. Mit tehetnék, hogy ezt érezze?

2021. febr. 22. 12:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Látom milyen sikeres volt a nevelés 😂😂😂

Milyen jóban rosszban kitartás? :D Ki lettél dobva, aztán bőgött hogy ne költözz el, és jelenleg is azon reszketsz, hogy ismét szakít veled :D Plusz azon vinnyogsz idegeneknek a neten, hogy mennyire nem boldog a "párod".

"a stílus maga az ember" - ismételgesd ezt magadban amikor a válaszolókat szánalmasozod meg egyéb módon minősíted.

2021. márc. 2. 12:28
 12/16 A kérdező kommentje:
"jelenleg is azon reszketsz" igen? ezt honnan veszed? mert hogy a kérdés kiírása óta erről egy betüt nem írtam. Képzeld nem reszketek már ezen. Megbeszéltük és jelenleg tökéletes minden köztünk. szóval ez kapufa. én azon "reszketek" hogy hogy tudnak ilyen alpáriak lenni egyesek csak azért mert nem face to face kommunikálnak.
2021. márc. 4. 20:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Az értelemsebb válaszadóknak köszönöm. Megbeszéltük a dolgot még aznap és azóta jobb a kapcsolatunk mint valaha. azt hiszem ez a mélypont és összeveszés kellett is nekünk, hogy jobban értékeljük egymást és a kapcsolatunkat. Azt hiszem minden kapcsolatban vanna mélypontok, a lényeg ohgy szeretjük e egymást ahhoz, hogy ki tudjunk belőle lábalni. Ha sikerül, az nagyon megéri. szóval mindenkit arra bátorítok, hogy ne adja fel az első komolyabb hullámvölgy alkalmával.
2021. márc. 4. 20:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Aki ennyire bizonygatja, hogy minden tökéletes meg mennyire nagy a boldogság, mindig ott a legrosszabb a helyzet :D De kinek mi a jó, igényesség kérdése. Nekem nem lenne az, ha hozzád hasonlóan ki lettem volna hajítva, mint a szemét.

Kérem a leszavazást az igazságért :)

2021. márc. 5. 09:50
 15/16 A kérdező kommentje:
14. "Ennyire bizonygatja" mennyire? Annyira hogy egyszer leírja, kifejtve hogy azóta minden rendben? :D öööm ok :D hatalmas bizonygatás :D légy boldog a negatív spirálodban amibe jól beleragadtál :( sajnállak.
2021. márc. 5. 10:51
 16/16 anonim ***** válasza:
"Negatív spirál" :D mondja egy dobott nő, egy sikertelen, boldogtalan férfival az oldalán. Én nem sajnállak, csak megvetlek, mert lábtörlő vagy egy vesztes mellett.
2021. márc. 5. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!