Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon képes megváltozni véglegesen egy férfi, ha megérzi, hogy elveszítheti az általa (állítólagosan) szeretett nőt?

Figyelt kérdés
Eddig zsarnok volt és hisztis, ígérgetett, amiket aztán nem tartott be, elhanyagolt, nem volt elég figyelmes, nem volt számára fontos a közös jövőnk tervezése, ezért szakítottam vele. Most már ígér fűt-fát, hogy megváltozik, hogy költözzünk össze, csak ne veszítsen el. Mit gondoltok, volt már példa olyanra, hogy valaki tényleg megváltozott (őszintén, jószándékból, nem csak magára erőltette)?
2010. aug. 17. 14:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez mind olyan tulajdonság, ami MÉLYRŐL FAKAD, alapvetően van benne egy emberben, amit nem lehet megváltoztatni. Minden nő hasonlóan ostobán reménykedik, pedig nem fognak fel alapvető dolgokat, amik sosem változnak. Ha ennyi minden nem tetszik egy emberben, akkor miért van valaki egy emberrel? HOGY LEHET SZERETNI AZT, AKIBEN A LEGFONTOSABB VONÁSAIT NEM SZERETJÜK?

Itt vagyok én, én szeretem a figyelmes, intelligens, gyengéd férfiakat, tehát NEM FOGOK VÁLASZTANI BUTA, ELHANYAGOLÓ, AGRESSZÍV ÁLLATOT, mert nekem ezek a tulajdonságok nem tetszenek! Ilyen marha egyszerű.

Ha teljesen alapvető tulajdonságokat nem szeretsz egy emberben, akkor nem is valódi szeretet van, hiszen nem a lényét szereted, hanem vagy a külsejét, vagy ragaszkodsz hozzá, de ez nem szerelem és nem szeretet.

2010. aug. 17. 18:01
 12/12 anonim ***** válasza:

A te jellemzésed erről az emberről:

"ZSARNOK, HISZTIS, HAZUDÓ, FIGYELMETLEN, ELHANYAGOLÓ"

az összes alapvető rossz tulajdonságot leírtad, ami egy emberben előfordulhat, és amit nem lehet szeretni. Tehát ezt az embert nem a lényéért szereted, csak valamiért ragaszkodsz hozzá (megszokás, a külseje stb.), tehát ez nem a lénye iránti szeretet és szerelem amit érzel.

Innen két választásod van: vagy megéri neked, hogy pusztán a ragaszkodás miatt megint adsz egy esélyt neki, és marad ugyanez a féreg, vagy keresel egy olyan férfit, akit a belső tulajdonságaiért fogsz szeretni, és valóban szeretheted.

2010. aug. 17. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!