Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok ugyanazt adná nektek Valentin napra, mint amit az exével is adtak régen egymásnak?
Kézzel írt kuponok (masszázs,programok stb)-ez egyébként egy kedves és aranyos gesztus.De. Azért esik rosszul, mert ez az 1. együtt töltött Valentin napunk, és nekem egyből az jutott eszembe, hogy az exének is ugyanezt adta, illetve ami az előző lánynak jó volt, az a mostani csajának is biztos jó lesz. Vissza akarom adni neki, de aznap nem akartam megbántani, de nekem eléggé rosszul esett, hogy "ennyit" kaptam tőle. Én készültem neki több aprósággal, de annyira nem értékelte, ahogy láttam az arcán.
Szerintetek jogosan sértődtem meg?
24N
eleve ez a valentin napi ajandekozgatas eleg egyugyu dolog, ezen megsertodni meg plane. ha nincs ajandek, az a baj, ha csak egy csoki, az a baj, ha olyan, amit mar adott masnak, akkor az..
eleve ez a ‘kuponos’ baromsag eleg kozhelyes, rengeteg ember ezt csinalja, akinek nincs otlete, tehat nem egy nagy egyedi, megismetelhetetlen dolog. gondolom, a pasidnak fsza kivan ezzel a valentin napi hulyeseggel, de nem akart ‘ures kezzel’ menni, mert azon is megsertodtel volna, szoval legalabb ennyi energiat feketett bele. gaz, de ez az egesz ajdendekozgatas gaz, meg az is, h ennyire komolyan veszed es behisztizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!