Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is remek ajandek egy öntöttvas sütőtál?

Remek,mekkora marha az ilyen.
Ez így jobban tetszik?

Szerintem célzásnak szánta. Hiába modern a világunk és nem kötelező sütni,főzni, de azért egy nőnek illik( persze most nem ítélkezni akarok a kérdező felett), de egy 40-es férfi szerintem biztosan így gondolkozik.
Egyébként már felnőttek vagytok, ha nem tetszik mondd meg neki,hogy te egy csili vili tasira vágytál volna
Én is kaptam már mindenféle ajándékot, volt amelyiknek örültem, volt amelyiknek nem
De mindegyiket szívből kaptam és nekem ez számít
Nő vagyok,így valahol megértelek,hogy a férfi szerinted nem figyel rád és valahol itt van a problema
De nem biztos,hogy a rossz szándék vezérelte
23 Tudja,hogy nem szeretek/ minimálisan tudok főzni hidd el nem hazudoztam neki. Így jött össze velem.
Az a baj , hogy nem akarjátok érteni,hogy ez egy nem odafigyelésre mutató ajándék. Nem kérdezte meg mit akarok kapni.
De basszus ismer már jo ideje , én kérdezés nélkül is tudom róla, hogy miket szeret.
És ez egy drágább ajándék tudom kb 15 ezer egy ilyen,nekem elég lett
volna 5 ezres ajándék is és nagyon kézenfekvő lett volna mert pl szeretek olvasni ...es a virágokat is szeretem elég sok van. Ez az ami bànt.

24-es: én idióta vagyok, te pedig primitív
Szerintem elég nyilvánvaló miért ezt kapta a párjától. A férfiak néha tesznek célzásokat
Mindemellett igazat adtam a kérdezőnek,hogy megértem mivel van a problémája,hogy azt gondolja a párja nem figyel rá
Szerintem lerövidíthetnéd annyival,hogy megkérdezed tőle,miért ezt kaptad,amikor nem szeretsz főzni:)
Megkérdeztem,és azt mondja ez jutott eszébe...Ez még rosszabb, hiszen ha ismer (márpedig ismer mert együtt vagyunk egy jó idején) nem ez jut eszébe rólam.
Eddig jól megvoltunk pedig.

Erre inkább nem mondok semmit.
Ez ketten kell hogy megbeszéljétek..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!