Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is remek ajandek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is remek ajandek egy öntöttvas sütőtál?

Figyelt kérdés
Ugye igazam van, hogy csalódott vagyok miatta ?
2021. febr. 20. 10:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%

Nem stílusom a főzés. 😂😂😂😂 Nekem nincs több hozzáfűzni valóm.

Szerintem mindenki érti.

2021. febr. 20. 11:50
 12/33 A kérdező kommentje:

12 Ebben neked mi a vicces? Nem mindenki szeret főzni. Szerencsére nem kötelező.

Miss Rosszindulat.

2021. febr. 20. 11:52
 13/33 A kérdező kommentje:
Közben töröltek egy választ
2021. febr. 20. 11:53
 14/33 anonim ***** válasza:
7%

Ez a baj az emberekkel hogy mindenben válogatnak,fölösleges dolgokon agyalnak igaz ez van belénk nevelve,pont az nem értékeli ami ott van előtte vagy is az az ember akit szeret,hidd el nekem magányosan egyedül a nagyvilágban sokkal rosszabb,legalább gondolt rád.

Senki sem lehet gondolatolvasó,ki tudja lehet hogy egy új dologgal próbálkozott.

Inkább az emberi kapcsolatot értékeld hogy ott van veled,szerte,foglalkozik veled,megpróbál a kedvedbe járni,ha ő nem lenne akkor most jobb lenne? Magányosan töltenéd az idődet,szerelem nélkül.

Egy haszontárgy nem tudja pótolni azt a szeretetet amit ő ad,igaz van amikor hibát követ el az ember de hát istenem emberek vagyunk így hibáztunk is.

Hidd el tudom miről beszélek,sofőrként messze az otthonomtól és a szeretteimtől nem egy felüdítő érzés.

23F

2021. febr. 20. 12:00
 15/33 anonim ***** válasza:
87%
Hát, ha tudja rólad (és nyilván tudja), hogy nem érdekel a téma, akkor eléggé olyan az egész, hogy "kapott valamit és kussoljon". Azért egy szülinapra odateszem magam, ha szeretek valakit. És nem feltétlen árban. Akkor már kapjon olyat, amit szeret és használ. Meg nem úgy használ, hogy azzal engem is kiszolgál. Hány évesek vagytok?
2021. febr. 20. 12:01
 16/33 A kérdező kommentje:
31 vagyok ő 43
2021. febr. 20. 12:02
 17/33 A kérdező kommentje:

Hiába bunkót tak egyesek ez a tál elég drága és haszontalan ajándék volt.

És igen sértő

2021. febr. 20. 12:04
 18/33 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem meg az egész kérdésed kamu és provokatív.
2021. febr. 20. 12:07
 19/33 A kérdező kommentje:
Nem kamu, bár az lenne.
2021. febr. 20. 12:19
 20/33 anonim ***** válasza:
1%

#14 Vagyok.

Köszöntem az értékelést.

31 évesen gyerekesen viselkedsz,nem besértődni kell ha nem komunikálni mivel egy kapcsolatban az az egyik legfontosabb dolog.

Néhányan mennyire el vannak kényeztetve,nem tudják a jó dolgukba (létükben) értékelni a dolgokat,mennyi ilyen külföldi ismerősöm van Svájc,Német.o,Benelux államok,Svéd.o-ban is,a török barátaim pedig tudják értékelni bármit is adsz nekik.

2 éve járom a nyugatot de már lassan rosszul vagyok a sok elégetelen embertől,annyira jó lét van hogy az már néhol fájó dolog,mindenki siet meg kapkodik de hová?

Nem tudja sok ember mi az érték igazán,majd rá jön ha majd nem lesz ott..

Ezért is fogok keletre meg délre járni ott még nem ennyire elégedetlenek.

Na mindegy is,senki sem lehet egyforma.

2021. febr. 20. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!