Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exéhez hasonlít?

Figyelt kérdés

Pár napja volt egy nagy vitánk a párommal. 1 éve vagyunk együtt, úgyhogy elég friss a dolog, amit tudni kell:

mielőtt megismert ~1-2 hónappal az exet akarta visszacsábítani. Az ismerkedesunk előtt 1 évvel szakítottak kb, de utána pár hónapig ment még a se veled se nélküled kapcsolat. Mikor összejöttünk néha előkerült a nő (bejelölte fbn és írt neki hülye indokokkal, nekem ez lett "gyanús", itt tudtam meg az előző sztorit részletesebben). Állítólag nem akar tőle már semmit, elfelejtette, rossz volt, velem szeretne lenni, és azóta el is volt felejtve. Viszont a legutóbbi vitánk alkalmával a fejemhez vágta, hogy azt hitte én nem fogom úgy összetörni a szívét mint ő, és hogy én is ugyanolyan vagyok, ugyanúgy elhagyom. Ezt a mondatot nem tudom hova tenni, úgy érzem nem lépett rajta túl. Illetve ami még hozzá köthető, hogy nem akar semmit megbeszélni, mert fél, hogy olyan lesz a kapcsolatunk, mint az előző: a csaj terrorban tartotta, nem hagyta sehova elmenni, senkivel beszélgetni, és ha megkérem, hogy ha tervez valamit, szóljon nekem is róla, kiakad, mert azt hiszi uralkodni akarok én is felette.

Mit tennétek a helyemben? Úgy érzem nem lépett túl rajta.

2021. febr. 20. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mintha az exemről írtad volna. Ő mondta, mindig, hogy én el akarom hagyni, nem engedem senkivel beszélgetni, uralkodok rajta. Állandóan rólam hazudott csúnya dolgokat. Szakítani nem akart, végül én dobtam ki. Nárcisztikus, menekülj amíg nem késő.
2021. febr. 20. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

-tullepni soha nem fog rajta főleg ha a csaj nagyon alárendelődött neki es a pasidnak ez volt a legjobb

Szerintem nem azért nem tud túllépni rajta mert nagyon szerette hanem mert tudott uralkodni felette

Te ne legyel ilyen

Narcisztikus igy van

Soha nem fogsz nyerni az ellene lévő jacmaban. Menekülj mert tönkre fog tenni.

2021. febr. 20. 10:46
 3/10 A kérdező kommentje:
2-es: felreertettel, a csaj uralkodott a párom felett, ő volt elnyomva
2021. febr. 20. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat mar ertem.

Noss szerintem nem azért hozza fel ezt a parod mert nincs túl rajta

Hanem mert szerintem ez egy rossz tapasztalat volt ami az utanna lévő énjét ilyen szinten befolyásolta..Nem hiszem hogy rosszat akar de ülj le vele es mond el.ezt neki

Hogy ugy erzed hozza hasonlít es nincs túl rajta

2021. febr. 20. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ő tette ezt a csajjal. Velem is ezt csinálta, engem állított be elmebetegnek.
2021. febr. 20. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak ő mondta a csajról, az az ő oldala. Nem is biztos, hogy igaz volt. Érzelmi kötődése tuti van még az ex iránt, mert akkor nem rajta lovagolna, meg hordaná el mindennek.
2021. febr. 20. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem hagynám, hogy régi rossz tapasztalat miatt én szívjak, miközben nem tettem semmi rosszat, csak tudni szeretném mit csinál. Úgy tűnik érzelmileg próbál manipulálni, lehet neked azt mondja korábban uralkodott felette, de biztos ez a valóság? Nem normális minden vita alkalmával felhozni az exet, mert semmit se fogtok tudni megbeszélni.
2021. febr. 23. 07:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazatok volt.. Hetek óta mindenért én vagyok a hibás, én vagyok a rossz, folyamatosan azt hallgatom, hogy milyen elviselhetetlen vagyok. Teljesen össze vagyok törve, pedig annyira igeretesnek indult..
2021. márc. 28. 09:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de hidd el, találsz rendes pasit
2021. márc. 28. 16:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9-es!❤️
2021. márc. 29. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!