Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemi élettel kapcsolatos kérdés, probléma?

Figyelt kérdés

Nem tudtam dönteni, hogy melyik kategòriäba írjam.

Szóval a szexuális élet... Már nem akarja annyiszor csinálni mint én. Tudom, hogy szeret. Nem is akarom emiatt csesztetni, viszont bántja az egóm is, hogy vissza utasít és egyszerűen nem tudok ezzel mit kezdeni. Konkrétan olyankor, gyerekes nem gyerekes olyan mint amikor megsértődök. De nem akarom ezzel az őrületbe kergetni, de olyan nehéz.

A másik pedig az, hogy ő nem érzi magát jónak, amikor pont hogy az.

Az is meg van, hogy miért nem érzi magát annak, legalábbis szerintem biztos ez az oka, hogy nem "megyek el", de nekem ettől függetlenül ugyan olyan jó.

Nekem pedig rossz, hogy egyrészt vissza utasítást kapok, másrészt pedig ő sem érzi magát jónak, holott nagyon nincs így.

A kettő között, pedig nincs összefüggés.

Nem szeretném, ha ez a kapcsolatunk rovására menne.

Szóval, ha tudsz valamilyen jó tanácsot, akkor kérlek írd.

2021. febr. 19. 22:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen, pont ezért nem szeretnék színlelni. Ezért is írtam, hogy nem visz rá a szívem. Csak elgondolkodtam rajta.

A próbálkozások régebben voltak igaz, de nem csak a hosszabb idővel próbálta.

Szóval tényleg próbálkozott rendesen.

Egyszerűen nekem tök jó minden, nem is lenne bajom, engem csak az zavar, hogy keveset csináljuk. Vagy ha bepróbálkozok az feleslegesen van.

Illetve a halálom: amikor csináljuk és utána megkérdezem, hogy befejezi e (orálisan, mert úgy tudok elmenni) és azt mondja, hogy nem. Meg fáradt.

2021. febr. 20. 00:53
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

A szexuális "aktivitásotok" közti különbségre nem rámegy, hanem már félig ráment a kapcsolatotok... már most kezd az önbizalmad a béka... csökkenni, feszültségeket szülni.

Szóval két út van. Mindkettő ugyanúgy kezdődik. Leültök és ŐSZINTÉN, nem vádaskodva, nem támadva a másikat megbeszélitek, kit mi zavar a kapcsolatban és a szexualitásban és megpróbáljátok visszacsempészni a tüzet. A szexuális diszharmónia csak a felszíne a mélyebben gyökerező problémáknak. A szex a vággyal kezdődik, ebben van némi hiátus.

Az út folytatása meg... ha ez nem működik és van gyerek akkor párterápia. Ha nincs gyerek akkor meg engedjétek el egymást, mielőtt teljesen tönkrevágjátok egymást érzelmileg és agonizáltok azon ami már láthatóan most sem működik. Bocs, de ez van. Ettől még kezdjétek egy jó alapos őszinte beszélgetéssel.

2021. febr. 20. 01:41
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

#4 "Nekünk nőknek nem annyira fontos mindig az elélvezés mint a férfiak többségének."

Jézusom ne beszéljél már ekkora f*szságot minden nő nevében legyszives:D

Én minden alkalommal elvárom, hogy a párom kielégítsen mert nem azért dugok, hogy ő elélvezhessen:D

2021. febr. 20. 09:47
 14/17 anonim ***** válasza:
59%
Utolsoval érték egyet. Az a nő aki szerint nem fintos az orgazmus, azt még sose dugták meg rendesen, már bocsi. Ha egyszer ateled utána mindig akarod. A szex nem arról szól, hogy na jólvan hagy élvezzen el a pasi, nejem meg jó hogy erzem a kezét magamon oszt jóvan. Jezusom......
2021. febr. 20. 11:20
 15/17 he84 ***** válasza:
Ki a csuda mondta, hogy a nőknek nem fontos 13-as válaszoló,...? Mert én biztos nem, tudod nem kéne félreértelmezni amit mondtam erről. Azt mondtam, hogy nem Annyira fontos. Ott az "annyira" is hozzá, tudni kéne jobban a nyelvtant. Az "annyira" nélkül lenne más és jogos a csodálkozás és a kötekedés. Tehát nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem fontos, hanem hogy nem nagyon, nem annyira az! Remélem most már érthető. De igen, a legtöbb nőnek nem annyira fontos, mint amennyire a férfiaknak. Neked pedig nem kéne fokozva beleképzelned mindenfélét abba 14-es válaszoló, amit én írtam és amit ő rövidebben feltételezett. Nem kéne ilyen rosszhiszeműnek lennetek,...! Köszönöm szépen, életem során már én is szexeltem többször és jó volt szinte mindig, ám mégse várom el azt mindig, hogy én is elélvezzek, mert nem ez a legfontosabb a szexben, hanem az egész intimitás mindennel együtt összesen! A jelenlegi barátom is teljesen egyetért ezzel, szerencsére ő nem az elélvezésre hajt állandóan, se a maga részéről, se arról a részről, hogy ő tőle nekem legyen elélvezésem. Nyilván örül neki, ha elélvezek és én is, ha ő, de nem egy alap elvárás minden szexnél, avagy intimitásnál, együttlétnél, ki hogy nevezi. Legfeljebb néhány túl kanos nőnek múlik a szex a rendszeres elélvezésen és némely férfiaknak. Alapból bőven elég sok nőnek legalább néha elélveznie és ez nekem is megvan, hol néha, hol ritkábban és mégis minden oké. A normális nők tudják jól, hogy nekik nem az elélvezés a fontos, hanem inkább a többi része, avagy az egész mindennel együtt. Legfeljebb bizonyos férfiaknak fontos az elélvezés és az elélveztetés. Nem fogom a barátomat kényszeríteni teljesítménykényszerre és ő se teszi ezt velem. És a szex a külcsönös intim örömszerzésről szól, nem pedig a mindig elélvezésről. Elmondtam érthetően mindent hogy miért.
2021. febr. 21. 16:05
 16/17 he84 ***** válasza:
Na meg ráadásul a teljesítménykényszer, az elvárások (főleg az ilyenek és főleg ha rendszeresek) felesleges stresszt okoznak, amik növelik az esélyét annak, hogy ne sikerüljön.
2021. febr. 21. 16:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Igazából beszéltem vele. Azt mondta, hogy mostanában jobban szeret inkább csak össze bújni velem.:)
2021. febr. 21. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!