Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi élettel kapcsolatos kérdés, probléma?
Nem tudtam dönteni, hogy melyik kategòriäba írjam.
Szóval a szexuális élet... Már nem akarja annyiszor csinálni mint én. Tudom, hogy szeret. Nem is akarom emiatt csesztetni, viszont bántja az egóm is, hogy vissza utasít és egyszerűen nem tudok ezzel mit kezdeni. Konkrétan olyankor, gyerekes nem gyerekes olyan mint amikor megsértődök. De nem akarom ezzel az őrületbe kergetni, de olyan nehéz.
A másik pedig az, hogy ő nem érzi magát jónak, amikor pont hogy az.
Az is meg van, hogy miért nem érzi magát annak, legalábbis szerintem biztos ez az oka, hogy nem "megyek el", de nekem ettől függetlenül ugyan olyan jó.
Nekem pedig rossz, hogy egyrészt vissza utasítást kapok, másrészt pedig ő sem érzi magát jónak, holott nagyon nincs így.
A kettő között, pedig nincs összefüggés.
Nem szeretném, ha ez a kapcsolatunk rovására menne.
Szóval, ha tudsz valamilyen jó tanácsot, akkor kérlek írd.
Igen, pont ezért nem szeretnék színlelni. Ezért is írtam, hogy nem visz rá a szívem. Csak elgondolkodtam rajta.
A próbálkozások régebben voltak igaz, de nem csak a hosszabb idővel próbálta.
Szóval tényleg próbálkozott rendesen.
Egyszerűen nekem tök jó minden, nem is lenne bajom, engem csak az zavar, hogy keveset csináljuk. Vagy ha bepróbálkozok az feleslegesen van.
Illetve a halálom: amikor csináljuk és utána megkérdezem, hogy befejezi e (orálisan, mert úgy tudok elmenni) és azt mondja, hogy nem. Meg fáradt.
A szexuális "aktivitásotok" közti különbségre nem rámegy, hanem már félig ráment a kapcsolatotok... már most kezd az önbizalmad a béka... csökkenni, feszültségeket szülni.
Szóval két út van. Mindkettő ugyanúgy kezdődik. Leültök és ŐSZINTÉN, nem vádaskodva, nem támadva a másikat megbeszélitek, kit mi zavar a kapcsolatban és a szexualitásban és megpróbáljátok visszacsempészni a tüzet. A szexuális diszharmónia csak a felszíne a mélyebben gyökerező problémáknak. A szex a vággyal kezdődik, ebben van némi hiátus.
Az út folytatása meg... ha ez nem működik és van gyerek akkor párterápia. Ha nincs gyerek akkor meg engedjétek el egymást, mielőtt teljesen tönkrevágjátok egymást érzelmileg és agonizáltok azon ami már láthatóan most sem működik. Bocs, de ez van. Ettől még kezdjétek egy jó alapos őszinte beszélgetéssel.
#4 "Nekünk nőknek nem annyira fontos mindig az elélvezés mint a férfiak többségének."
Jézusom ne beszéljél már ekkora f*szságot minden nő nevében legyszives:D
Én minden alkalommal elvárom, hogy a párom kielégítsen mert nem azért dugok, hogy ő elélvezhessen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!