Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudtam segíteni?
Párommal volt egy kisebb nézeteltéresünk.
Már nem elsőre ezügyben.
Főnököm hívott, közben a párom is. Nem vettem észre. Nem jelzi ha hívásban vagyok hogy van más bejövőm.
Kb.10 perc volt a beszélgetés munka dolgokról.
A barátom írt hogy többször keresett. Visszahívtam azonnal. Nekem sajnos a telefon nem jelez semmit ilyenkor. Mondtam hogy ne haragudjon, de mégis. Mivel segíteni kellett volna vmiben neki. De megoldotta máshogy. Nem mondta miben kellett volna. De megsértődött. Hogy ő mindenben segít. Ez igaz. De én is bármiben neki!
Pár percről volt szó! Ismeri a főnököm. Volt egy nézeteltéresük. Igaz, nem a legjobb ember a világon. Utálja.
De hatagszik rám hogy nem segítettem. Nem is láttam hogy hívott akkor. Hogy neki sem segít senki, ezentúl ő sem.
Pár hete is előfordult egy ilyen eset. Ugyanígy hívásban voltam a főnökkel. Nem tudtam felvenni neki. Majdnem ugyanez volt.
Elmagyaráztam neki hogy nem ertem miért haragszik emiatt. Mondta hogy nem akar vitázni.
Honnan tudtam volna hogy ő is akkor hív? Vagy ne vegyem fel a főnöknek? Es a telefon sajnos nem jelezte közben.

Jó tanács: DOBD KI, mint macskát szrni. Ez egy birtoklási kényszeres idióta, és nyugi, most még csak ez, aztán majd bemegy a melóhelyedre ellenórizni, végül "jaj, ne dolgozz, kincsem" és bezár a lakásba.
Én kb azonnal dobbantanék, mert nem tűröm, hogy ezt csinálják velem. És akkor mivan, ha nem veszem fel a telefont? Semmi, az én dolgom, hogy munkaidőben kivel beszélek, egyáltalán tudko-e beszélni, vagy elfoglalt vagyok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!