Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez igénytelenség, hogy ennyire izzad? Hosszútávon mit lehetne tenni vele?
Sajnos velem is ez van,ha nincs szőr szag sincs,egy kis szőr után már szag is van,teljes mindegy hányszor fürdöm vagy mosom meg ugyan úgy szagos leszek, már lassan nem bírom.😭😭😭😭
Ha szaga volt lehetséges hogy a randin is volt egy kis szőre.
Miert nem hasznal dezodort?
Volt egy hasonlo munkatarsam, kis vekony gyerek de olyan budos volt mindig mint a kvaelet, mindenki kerulte. Es egyszer lattam őt egy csajjal setalni. Hat eszem megall hogy vannak emberek akik elviselik azt a buzt. Egy dolgot legyszives tegyel meg a tarsadalomert, ha majd szakitasz vele, mond meg neki hogy azert volt mert budos! Igy lehet eszreveszi magat es elkezd hasznalni valamit mint minden mas normalis ember
Lehet, hogy én vagyok értetlen, de hol borotválkozott meg?
Melyik testtájról jön a bűz?
Hát pedig a dezodor nélkül büdös lesz. Én nő létemre is büdös vagyok dezodor nélkül, szóval zuhanyzás után egyből odakenek egy adagot. A borotválás tényleg segít a szag csökkentésében, de önmagában halottnak a csók.
Nem tudom hogy járhatsz valakivel aki bűzlik. Ennyire el vagy keseredve?
Az izzadság szag önmagában nem büdös, az meg van?
Menjen el orvoshiz ha büdös, mert valami nincs rendben.
A pasik többsége idióta, és nem érti meg, mondván: "De hát minek a dezodor, amikor fürödtem?"
Meg kell magyarázni neki, hogy a dezodor fürdés után kell, és mi a funkciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!