Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtható lenne?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és szakitottam a párommal, egy hete hirtelen harag miatt... szeretem nagyon, de kiderültek dolgok róla és az a baj bosszút álltam.. le feküdtem egy régi barátjával.. 🥺 ha kérdezi oszinten el fogom mondani, bár lehet nem is fogunk már ki békülni de nagyon szeretem🥲 meg lehet ezt bocsátani? Tudom hogy ez neki nagyon fajt...2021. febr. 17. 15:47
1/16 anonim válasza:
Nem
En sem tudtam utana ugy nezni baratomra mikor szunet alatt lefekudt massal, ez meg durvabb h baratjaval
Direkt a legnagyobb fajdalmat akartad okozni neki h a baratjaval csinalod pedig szereted
Halott ugy , ha nem most, kesobb
2/16 anonim válasza:
Hát szerintem ennek a "barátságnak" is búcsút fog mondani veled együtt.
3/16 anonim válasza:
Dehogy szereted, ha szeretnéd nem okoznál neki szándékosan fájdalmat
4/16 anonim válasza:
Szerintem mondj le róla, ezzel a baráttal lefekvős dologgal teljesen elvágtad magad. Ha valamire is becsüli magát a(z ex) barátod, többet szóba se áll veled.
5/16 anonim válasza:
Vajon komoly dolgok derültek ki a párodról, hogy a haverjával kellett lefeküdnöd azért, hogy így állj bosszút rajta? Ez Neked kellő elégtétel volt? Akkor most már alkoss egy párt a barátjával! Ő Veled is meg a barátjával is megszakítja a kapcsolatot, ha van önbecsülése. Ekkora felelőtlenség!!! Ehelyett más (helyénvalóbb) kifejezést is írhattam volna: lefeküdni a párod haverjával, hogy így állj bosszút.
6/16 anonim válasza:
Ezen kár itt keseregni az interneten, az exeddel beszéld meg a dolgot, majd ő eldönti, hogy mire hajlandó és miért, bár nem valószínű, hogy ezt megbocsátja. De az emberek elég bonyolult dolgok, bármi megtörténhet.
7/16 anonim válasza:
Ne mondd el neki, csak szakíts vele. Ritka gcik tudnak lenni az emberek.
8/16 anonim válasza:
Hogyfenébe sose találkozok a bosszùállókkal!
Neha egy-kettö, erre tévedhetne.
9/16 anonim válasza:
Én amikor nagyon szerettem valakit akkor ő volt az egyetlen férfi akit észre tudtam venni, nemhogy lefeküdni mással... 😮
10/16 anonim válasza:
Nem bocsátanám meg. Szerintem nem vagy alkalmas komoly kapcsolatra, ha hirtelen felindulásból lefekszel másokkal, "bosszút állj".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!