Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsajthato ha mas lannyal tancoltam egy buliba?
Attól függ, neki mi fér bele. Ezt neked kell tudnod.
Te mit szólnál fordított esetben?
Én nem érzem ezt halálos bűnnek, főleg mert rosszul is érzed magad miatta. Oké, nyilván nem esne jól a barátnőd helyében, de ennél durvább sose legyen az életetekben.
A lelkifurdalást használd arra, hogy őt kényezteted, és szerintem ne mondj el többet, mint hogy táncoltál mással is. Végül is így történt.
Aztán meg tanulj belőle, legközelebb semmit a kéznek! Nem ér annyit, hogy megbántsd vele azt, aki fontos neked.
Ti tudjátok milyen az értékrendetek, mi fér bele a kapcsolatotokba és mi nem. Ezt mi nem tudhatjuk. Általában van ahol a tánc még belefér (bár van akinél már az is "halálos" bűn, ha csak iszik egy ellenkező neművel a pultnál valamit, vagy egyáltalán beszél vele egy szórakozóhelyen 2 mondatot).
Szval… nekem a tánc nem lenne bűn, de a fenékfogdosás már nagyon határeset, amivel megbántanád a párod. A jó a rosszban, hogy ezt te is érzed és lelkifurid van. Egyébként NE mond el! Csak azt, hogy táncoltatok. Ha elmondod nem tudod meg nem történté tenni, viszont a tüskét jól belevágod a másik szívébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!