Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsajthato ha mas lannyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsajthato ha mas lannyal tancoltam egy buliba?

Figyelt kérdés
Elmentem egy buliba haverokkal(baratnom nem tudott jonni) es mas lanyokkal tancoltam szerintetek ez megbocsajthato. A lany elegge nyomta a feneket hozzam en meg hagytam illetve rafogtam a fenekere is szerintetek ez belefer egy kapcsolatba? Elmondjam a baratnomnek(smarolni nem smaroltam a csajjal) nagyon rosszul erzem magamat...

#barátnő #Pestielet
2020. szept. 17. 04:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
Legközelebb dugd is meg, úgyis az következik majd
2020. szept. 17. 05:25
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Ugyis a fulebe jut.
2020. szept. 17. 06:17
 3/16 A kérdező kommentje:
Budapesten tanulok o meg videken nem fog. Ti elmondanatok neki szerintetek nagyot hibaztam hogy tanclotam egy csajjal illetve megfogtam a feneket?
2020. szept. 17. 06:32
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Azzal hibáztál hogy megfogtad más lánynak a FENEKÉT. Gondolom téged akkor nem zavarna ha a csajod más farkára markolna rá.
2020. szept. 17. 06:34
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Remelem, mindekozben o is jol erzi magat videken:)
2020. szept. 17. 06:35
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ, neki mi fér bele. Ezt neked kell tudnod.

Te mit szólnál fordított esetben?

2020. szept. 17. 07:28
 7/16 anonim ***** válasza:
20%

Én nem érzem ezt halálos bűnnek, főleg mert rosszul is érzed magad miatta. Oké, nyilván nem esne jól a barátnőd helyében, de ennél durvább sose legyen az életetekben.

A lelkifurdalást használd arra, hogy őt kényezteted, és szerintem ne mondj el többet, mint hogy táncoltál mással is. Végül is így történt.

Aztán meg tanulj belőle, legközelebb semmit a kéznek! Nem ér annyit, hogy megbántsd vele azt, aki fontos neked.

2020. szept. 17. 08:02
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Én speciel kibsználak, mint a szart, de erről teljes mértékben a barátnőd dönt, hogy mi fér bele és mi nem. Ahogy elnézem, ő is, nagyon helyesen.
2020. szept. 17. 10:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, viszont erről egy nő ugrott be nekem. Konkrétan buliban kb minden pasira rámegy. Nem smárol, csak keményen odanyomja magát (seggét). Ezt tánc közben. Persze velem is csinálta nyilván. Szexinek szexi volt, viszont elég kiábrándító lenne ha velem járna, majd közben egy buliban ezt csinálná másik pasinak. Tuti azonnal elküldeném a pi csába. Érezze magát jól, de ne más pasik farkával, még ha nincs csók se, szex se.
2020. szept. 17. 10:51
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ti tudjátok milyen az értékrendetek, mi fér bele a kapcsolatotokba és mi nem. Ezt mi nem tudhatjuk. Általában van ahol a tánc még belefér (bár van akinél már az is "halálos" bűn, ha csak iszik egy ellenkező neművel a pultnál valamit, vagy egyáltalán beszél vele egy szórakozóhelyen 2 mondatot).

Szval… nekem a tánc nem lenne bűn, de a fenékfogdosás már nagyon határeset, amivel megbántanád a párod. A jó a rosszban, hogy ezt te is érzed és lelkifurid van. Egyébként NE mond el! Csak azt, hogy táncoltatok. Ha elmondod nem tudod meg nem történté tenni, viszont a tüskét jól belevágod a másik szívébe.

2020. szept. 17. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!