Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsajthato ha mas lannyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsajthato ha mas lannyal tancoltam egy buliba?

Figyelt kérdés
Elmentem egy buliba haverokkal(baratnom nem tudott jonni) es mas lanyokkal tancoltam szerintetek ez megbocsajthato. A lany elegge nyomta a feneket hozzam en meg hagytam illetve rafogtam a fenekere is szerintetek ez belefer egy kapcsolatba? Elmondjam a baratnomnek(smarolni nem smaroltam a csajjal) nagyon rosszul erzem magamat...

#barátnő #Pestielet
2020. szept. 17. 04:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Nálam a seggrefogás az nem határeset, hanem szakító ok. Szerintem az a baj, ha valakinél ez belefér. Ilyen alapon csókolózhatsz is mással, az is csak határeset, hiszen nem volt szex ugye?
2020. szept. 17. 11:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi az a rész, ami gáz lett volna akkor, ha a párod is ott van?

Tánc szerintem belefér, ismerőssel. De hogy egy ismeretlennel dörgölőzz?? Nagyon nem!

2020. szept. 17. 13:39
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy fordított esetben neked beleférne-e. De őszintén! Ha a te barátnőd, vidéken máshoz dörgölőzne, más fogdosná. Hogy esne?

Az, hogy szarul érzed magad miatta, nem semlegesíti azt, amit csináltál.

Nem egy ártatlan tánc volt a havernőddel, na.

2020. szept. 17. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Vicces, amikor valaki nem azt írja a kérdezőnek a történtek után, hogy ostorozza félhalálra, aztán kösse fel az első fára magát, és lepontozzák nullára.

Nem vagyok megcsaláspárti egyáltalán, de itt két fiatalról van szó, ahol a srác botlott egy abszolút nem helyrehozhatatlant. Amitől ráadásul rosszul is érzi magát. Aki ezért szakítana, annak nem javaslok hosszú távú párkapcsolatot, ennél sokkal durvább dolgok jöhetnek szembe, és az a fontos, ahogy a párunk reagál. Én a kérdező srácban pont azért bíznék még, ahogyan most érzi magát.

2020. szept. 17. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Párom ezt a szemem előtt játszotta el velem egy idegennel, én nagyon cirkuszoltam. Nem szakítottam, de nagyon kiakadtam, és mondta, hogy sajnálja, és valószínűleg neki is rosszul esett volna ez ellenkező esetben. Pár hónapja volt, de még mindig fáj ez egy kicsit, féltékenyebb is lettem, mint voltam.

Ne mondd el neki. Tanulj belőle, táncolj, de ne így.

2020. szept. 17. 16:29
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

11#

Óvszerrel nem számít

Ha nem Bélának hívják, akkor se számít

Páratlan napokon se!

2020. szept. 17. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!